Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κάλεσμα με αντιφάσεις

Κάλεσμα με αντιφάσεις

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του να δώσει το παρών στην Μίκρα εξέδωσε και ο Άρης ο οποίος όμως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο φιλάθλων της Ορεστιάδας…

Μετά την ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας που ζήτησε να έχει στην Μίκρα την υποστήριξη των φιλάθλων του που μένουν στην Θεσσαλονίκη, σειρά πήρε και ο Άρης ο οποίος κάλεσε τον κόσμο του να του συμπαρασταθεί στον αγώνα του Σαββάτο.

Πάντως, ενώ η διοίκηση του Άρη αναφέρει πως στα γήπεδα πρέπει να υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, στη συνέχεια αναφέρει πως ανεπίσημες προσκλήσεις μπορούν να εκληφθούν και ως προκλήσεις! Για να καταλήξει πως είναι επιτακτική ανάγκη να προστατέψει την ομάδα, το ΤΑΑ Άρης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην επιτρέψει την είσοδο φιλάθλων του ΑΟΟ στο γήπεδο…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

«Το ΤΑΑ Άρης καλεί τον κόσμο της ομάδας μας στον αυριανό αγώνα (29/11) με την Ορεστιάδα στη Μίκρα (20:30),στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της volleyleague ΟΠΑΠ.

Το ΤΑΑ-ΑΡΗΣ υπενθυμίζει πως επίσημα δεν έχουν ζητηθεί εισιτήρια από την ομάδα του Έβρου. Επισημαίνουμε δε, ότι θετικό σε κάθε περίπτωση είναι να υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει πρωτίστως να τηρούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Η οποιαδήποτε πρόσκληση μέσω (blogs) επίσημα η ανεπίσημα μπορεί να εκληφθεί και ως… πρόκληση. Μετά την τελευταία απόφαση-τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα μας, επιτακτική ανάγκη είναι να την προστατέψουμε».