ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κάλεσμα για… διπλή αποστολή

Κάλεσμα για… διπλή αποστολή

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να συμπαρασταθεί στην αυριανή εντός έδρας προσπάθεια των παιδιών του Γιάννη Καλμαζίδη για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον συμπολίτη του Άρη, απηύθυνε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, το οποίο παράλληλα εφιστά την προσοχή στους φίλους που θα βρεθούν στο “Παλατάκι” ενόψει και της προσεχούς αναμέτρησης (9/2) με τους “κίτρινους” για την 15η αγωνιστική της Volleyleague.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΤΑΑ ΠΑΟΚ

“Το ΤΑΠ ΠΑΟK προσκαλεί τους φιλάθλους του να δώσουν το βροντερό παρών στον αγώνα ΠΑΟΚ -Άρης που θα γίνει την Πέμπτη 5/2 και ώρα 20:00 στο «PAOK Sports Arena» για την γ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο αγώνας είναι νοκ- άουτ και η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας είναι από τους βασικούς στόχους της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης εφιστά την προσοχή στους φίλους που θα βρεθούν στο γήπεδο, ενόψει και του Δευτεριάτικου αγώνα 9/2 με τον Άρη στο «PAOK Sports Arena” και ώρα 20:00 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague.
Ξέρουμε ότι είναι δύο παιχνίδια που που ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και όλοι οι συντελεστές του, διοίκηση, προπονητές , παίκτες και φίλαθλοι θα φανούν αντάξιοι σε αυτή την ΔΙΠΛΗ αποστολή.

Φίλαθλε του ΠΑΟΚ, η ομάδα τώρα σε χρειάζεται! Σε περιμένουμε στο «PAOK Sports Arena» την Πέμπτη και την Δευτέρα για να πανηγυρίσουμε μαζί δύο ακόμα νίκες που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στους στόχους μας”.