ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κάλεσμα και γιορτή στο κλειστό της Νεάπολης!

Κάλεσμα και γιορτή στο κλειστό της Νεάπολης!

Το τρίτο «εισιτήριο» για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών περνάει από το κλειστό της Νεάπολης, εκεί όπου ο μαχητικός Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (26/2, 18.00).

Ο μαχητικός Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός έχει 18 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ενώ για να φτάσει στην προημιτελική φάση χρειάστηκε να αποκλείσει τον Άρη με ανατροπή από 0-2 σε 3-2 σετ! Μάλιστα μέσω των σελίδων που διατηρεί η ομάδα έχει γίνει και το σχετικό κάλεσμα στους φίλους της ομάδας: «Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδος μας».

Μπούκουρα: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Μιλώντας στον Volleyplanet για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, η άσος του Φιλαθλητικού, Μαίρη Μπούκουρα τόνισε: «Το παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε παίκτριες ανώτερου επιπέδου, με περισσότερες εμπειρίες στην πλάτη τους. Εμείς με την σειρά μας θα μπούμε μέσα δυναμικά και με καλή διάθεση ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το ματς όσο καλύτερα γίνεται! Θα απολαύσουμε το παιχνίδι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα και θα το δούμε σαν μια καλή ευκαιρία για αυτά που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε του χρόνου με το καλό. Πιστεύω φτάσαμε επάξια σε αυτήν τη θέση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Καββαδία: «Συγκεντρωμένες και σοβαρές»

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται από την Τετάρτη στη Λάρισα προέρχεται από την επικράτηση επί του Α.Ο Θήρας ενώ χρειάστηκε να αποκλείσει την ΑΕΚ σε ένα ανατρεπτικό ντέρμπι για να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» μοναδική απουσία είναι αυτή της Τσατσούρη ενώ ο στόχος είναι ξεκάθαρος για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του θεσμού. Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟ, Γιώργος Ρούσης, αμέσως μετά την αναμέτρηση με τη Θήρα είχε δηλώσει για το παιχνίδι με το Φιλαθλητικό: «Ανεξαρτήτου αντιπάλου, η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου είναι βασικός μας στόχος και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί για να περάσουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κεντρικός των «πρασίνων», Αγγελική Καββαδία, η οποία ανέφερε στο Volleyplanet: «Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες όπως ήμασταν και στο τελευταίο παιχνίδι και σοβαρές για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, που είναι η νίκη».

Και από Λάρισα… Θεσσαλονίκη

Πάντως για τον Παναθηναϊκό το διήμερο είναι άκρως αγωνιστικό αφού μετά την αναμέτρηση με το Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό θα συνεχίσει την περιπλάνησή του στη χώρα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, όπου την Παρασκευή (27/2, 18.00) χωρίς… ανάσα, θα αγωνιστεί κόντρα στο Ανατόλια.