A2

Κάλεσμα Κορίνθου στους φιλάθλους

Κάλεσμα Κορίνθου στους φιλάθλους

Κάλεσμα στους φιλάθλους της έκανε η διοίκηση και η παίκτριες της Κορίνθου, ώστε να γεμίσουν το Σάββατο, το κλειστό της πόλης κόντρα στους Ίωνες που παλεύουν για την παραμονή τους στην Α2.

Η Πελοποννησιακή ομάδα μετά την μεγάλη νίκη-ανατροπή στην Καλαμάτα απέναντι στον Μεσσηνιακό που την έφερε μια ανάσα από την δεύτερη θέση και τα πλέι οφ ανόδου, θέλει δύο νίκες ακόμη  για να επιτύχει τον μεγάλο της στόχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Κορίνθου:

«Το ταξίδι της ομάδας του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ στην Α2 Εθνική κατηγορία VOLLEY, συνεχίζεται με τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα. Αντίπαλός μας αυτή τη φορά θα είναι η ομάδα του Α.Σ.Π. ΙΩΝΕΣ.
Το Σάββατο 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 και ώρα 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου, η ομάδα μας θα δώσει έναν κρίσιμο αγώνα για την είσοδό της στα PLAY OFFS που οδηγούν στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Σας περιμένουμε, για να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμα μια νίκη. Μια νίκη που θα μας διατηρήσει στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ό, τι έχουμε καταφέρει, το έχουμε καταφέρει μαζί!

Με τη δική σας στήριξη και αγάπη, έχουμε πετύχει πολλά!

Ελάτε να πάμε την πόλη, ακόμη πιο ψηλά!

Ελάτε να κάνουμε, το όνειρο πραγματικότητα!

Γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός!

Γιατί το VOLLEY, είναι πάθος!

Το VOLLEY είναι τρόπος ζωής!

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να γίνουμε…

ΟΛΗ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...