Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κάλεσμα Λαμίας στον κόσμο της

Κάλεσμα Λαμίας στον κόσμο της

Γενική είσοδο 7 ευρώ όρισε η διοίκηση της Λαμίας στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ καθώς είναι αγώνας –τελικός και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο θέλει η διοίκηση του Γυμναστικού προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει την υποστήριξη των φιλάθλων της και να φθάσει στην μεγαλύτερη ίσως νίκη της χρονιάς.

Σε αυτή τη προσπάθεια οι παράγοντες της Λαμίας όρισαν γενική είσοδο στον αγώνα τα 7 ευρώ καλόντας έτσι τους πάντες να γεμίσουν το Χαλκιοπούλειο το Σάββατο το απόγευμα.

Ο αγώνας είναι “τελικός” για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μάλιστα, ο ΓΣ Λαμία μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε, μετά από 4 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, να ξεφύγει από την τελευταία θέση και να βρίσκεται +2 βαθμούς πάνω από την τελευταία ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι της Λαμίας μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους έως και το Σάββατο το μεσημέρι από το Γραφείο Γενικών Ασφαλειών Δημ.Θεοδωρόπουλος – Εσλιν 16.

Επίσης την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται εισιτήρια στα εξωτερικά εκδοτήρια του Χαλκιοπουλείου Κλειστού Γυμναστηρίου Λαμίας και από ώρα 17.00.