Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κάλεσμα στον κόσμο απο Παναχαϊκή

Κάλεσμα στον κόσμο απο Παναχαϊκή

Ανοιχτό κάλεσμα με συμβολική τιμή εισιτηρίου για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, ώστε να γεμίσουν το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου, το κλειστό γήπεδο της Αγυιάς , κοντρα στη Λαμία για την 21η αγωνιστική της volleyleague «Πάμε Στοίχημα». έκανε το Πατρινό ΤΑΑ.

Συγκεκριμένα το κάλεσμα της διοίκησης αναφέρει:

«Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την Πατρινή ομάδα η οποία με νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, σφραγίζει την παραμονή της στην κατηγορία και αποφεύγει τη διαδικασία των πλει-άουτ.

Συγκεκριμένα το καλέσμα τη διοίκησης αναφέρει: αυτό το λόγο θέλουμε την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων της Παναχαϊκής ώστε να αποτελέσουν τον 7o παίκτη μας και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε μια ακόμα σημαντική νίκη.Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η διοίκηση έχει ορίσει γενική είσοδος στα 5 ευρώ.»

Λυκούδης: « Σοβαρότητα για να πάρουμε τη νίκη»

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ομάδας για το ματς: «Το παιχνίδι με την Λαμία έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για εμάς και μοναδικός μας στόχος είναι να πάρουμε την καθαρή νίκη. Μπορεί θεωρητικά να έχουμε πλεονέκτημα όμως τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο.

Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο ως τον τελευταίο πόντο ώστε να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς της νίκης.Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι μας θα είναι στο γήπεδο και θα μας βοηθήσουν ώστε στο τέλος να γευτούμε μαζί τη χαρά της παραμονής στην κατηγορία».

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιώργος Λυκούδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...