Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κάλεσμα Κύζικου στους φιλάθλους

Κάλεσμα Κύζικου στους φιλάθλους

Κάλεσμα στους φιλάθλους της, ώστε να την ενισχύσουν στην πρεμιέρα της Α1 με αντίπαλο τον ΠΑΟ την Κυριακή 23/10, έκανε η Κύζικος  Νέας Πέράμου. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό του Λουτρακίου που ήταν η δεύτερη επιλογή για έδρα στην Α1,  μετά τα προβλήματα που προέκυψαν από την ΕΣΑΠ για την καταλληλότητα της φυσικής έδρας στη Νέα Πέραμο αλλά και με το κλειστό των Αγ. Θεοδώρων που ήταν η πρώτη επιλογή.

Μάλιστα η διοίκηση του νεοφώτοτιστου συλλόγου, επιστρατεύει πούλμαν για τη δωρεάν μεταφορά των φιλάθλων στο Λουτράκι για το παρθενικό παιχνίδι του συλλόγου στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, όπως αναφέρει στην ανάρτηση της αφίσας του ματς, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Η επίσημη πρώτη! Η επίσημη αγαπημένη της πόλης μας! Ξεκινάμε το υπέροχο ταξίδι! Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στις 18.00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ.Γαλανόπουλος. Πρεμιέρα!!!!»

Ευχαριστήριο στον Φοίνικα

Επίσης η διοίκηση του Κύζικου ευχαριστεί τον Φοίνικα Σύρου για την φιλοξενία που είχε απο τους γηπεδούχους στο πλαίσιο των αγώνων του League Cup “Νίκος Σαμαράς» η οποία αναφέρει:

«Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “Κύζικος” Νέας Περάμου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας μας, στα πλαίσια της διεξαγωγής των αγώνων του Δ’ ομίλου για το League Cup “Νίκος Σαμαράς.»