A2

Κάλεσμα του Μεσσηνιακού στους φιλάθλους

Κάλεσμα του Μεσσηνιακού στους φιλάθλους

Έκκληση στον κόσμο της Καλαμάτας να σταθεί  στο  πλευρό του Μεσσηνιακού με αφορμή την πρεμιέρα και του Α1 υποομίλου της Α2 γυναικών που ξεκινάει το Σάββατο, έκανε η διοίκηση του συλλόγου.

Οι «πράσινες» της Γωγώ Σουρή  στην πρεμιέρα (Σάββατο 5/11-18.00) υποδέχονται  τους Ίωνες και η Πελοποννησιακή ομάδα ελπίζει ότι στα εντός έδρας παιχνίδια, η ατμόσφαιρα να θυμίζει κάτι από τη χρυσή εποχή τη δεκαετίας του ’80, όταν η ανδρική ομάδα με προπονητή τον αείμνηστο Πολωνό τεχνικό, Γιέρζι Βελτζ, είχε φτάσει να πρωταγωνιστεί στην τότε Α εθνική κατηγορία ενω σε καθε ματς θα πωλούνται  κάρτες διαρκείας που περιλαμβάνουν 7 εντός έδρας ματς και κοστίζουν 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“To Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 6μμ στο Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών 2016-2017, στον Α΄ Υποόμιλο του οποίου συμμετέχει η Ομάδα μας.

Μετά την περυσινή επιτυχία που τερμάτισε 2η και αγωνίστηκε στα μπαράζ για την Α1, η αισιοδοξία φέτος είναι διάχυτη διότι έμεινε ο κορμός της περυσινής ομάδος και το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά με ποιοτικές και έμπειρες αθλήτριες από τον ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας κυρίως και τον ΓΣ Χαλανδρίου.

messiniakos-karta-78906

Παρόλα αυτά και επειδή στον Υποόμιλό μας υπάρχουν δυνατές και ευκατάστατες ομάδες (6 αθηναϊκές, 2 κρητικές και 1 πατρινή) η πορεία θα δείξει τι θα διεκδικηθεί.

Μέχρι στιγμής αρκετοί χορηγοί έχουν συνταχθεί και συμπαραταχθεί στην προσπάθεια που θα διαρκέσει μέχρι το προσεχή Απρίλιο. Όμως τα έξοδα αυτής της κατηγορίας είναι πάρα πολλά.

Το εισιτήριο εισόδου σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου θα είναι 3 ευρώ και οι κάρτες διαρκείας κοστίζουν 20 ευρώ και θα πωλούνται στην είσοδο του γηπέδου.

Καλούνται οι φίλαθλοι που αγαπούν το Βόλεϊ και αναγνωρίζουν το ανιδιοτελές αυτής της προσπάθειας να στηρίξουν ποικιλοτρόπως την Ομάδα μας. Το Σάββατο ας γεμίσει το γήπεδο για να στηριχθούν οι Αθλήτριές μας και ας γίνει το Κλειστό δυνατή έδρα που να θυμίσει τις αλησμόνητες εποχές 1985-1988.”

 

 

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...