BEACH VOLLEY

Καλημέρα και… αντίο για Κότσι/Ζούπα

Καλημέρα και… αντίο για Κότσι/Ζούπα

“Βίοι παράλληλοι” για τις Εθνικές μας ομάδες, καθώς μετά τον πρώορο αποκλεισμό της Εθνικής Γυναικών και οι διεθνείς μας, Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνι, δεν κατάφεραν σήμερα να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό του Major τουρνουά του World Tour της FIVB, στη νορβηγική πόλη Σταβανγκερ.

Στον πρώτο τους κιόλας ματς στα προκριματικά της διοργάνωσης οι Κότσι/Ζούπα (Νο 12) ηττήθηκαν σε 39′ με 2-0 (21-18, 21-18) σετ από τους Καναδούς, Πέντλοου/Ο’Γκόρμαν (Νο 21), που στον αγώνα πρόκρισης για το κυρίως ταμπλό θα έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα στους Βραζιλιάνους πρωταθλητές, Μάρσιο Αραούχο/Σάιμον (Νο 28).

Η σελεσάο” επικράτησε νωρίτερα με 2-0 (21-18, 21-15) των Πολωνών Μπριλ/Σαλαγκίεβιτς (Νο 5), γνώριμης  ομάδας στους Κότσι/Ζούπα , λόγω της παλιότερης συνεργασίας του προπονητή τους, Σπύρου Καραχάλιου με την Εθνική Πολωνίας των Καντζίολα/Σαλαγκίεβιτς.

Μοναδική Ελλήνιδα εκπρόσωπος  η Χιρπιλίδου

Έτσι πλέον, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των διεθνών Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη και Κότσι/Ζούπα μοναδική… γαλανόλευκη νότα στο νορβηγικό τουρνουά θα είναι η διεθνής διατητής Beach Volley, Νικολέτα Χιρπιλίδου, που από χθες σφυρίζει στους αγώνες της νορβηγικής πόλης.

Nikoleta_Chirpilidoy