ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καλμαζίδης : «Αφιερωμένο στα παλικάρια μου»

Καλμαζίδης : «Αφιερωμένο στα παλικάρια μου»

Ευτυχισμένος αλλά και περήφανος για τους παίκτες του ήταν ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος φρόντισε στα πανηγύρια της απονομής να αφιερώσει την κατάκτηση του Κυπέλλου στα… «παλικάρια μου που δουλεύουν στο γήπεδο».

Η κατάκτηση του Κυπέλλου για τον Γιάννη Καλμαζίδη ήταν μια ακόμη δικαίωση αλλά και επιβράβευση για την σκληρή δουλειά που κάνει τους τελευταίους μήνες στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά με το 3-1 επί του Ολυμπιακού ανέβηκε στο πόντιουμ των νικητών δίνοντας μια τεράστια χαρά στους χιλιάδες οπαδούς του στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν συνεπείς με το ραντεβού στην ιστορία, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα στη μεγάλη νίκη.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης υπογράμμισε «Για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ κατακτά ένα Κύπελλο, γράφει ιστορία σήμερα. Ο ΠΑΟΚ αποτελείται από καταπληκτικούς αθλητές, με τεράστιες ικανότητες και θέληση προσεγγίζοντας σωστά αυτό που κάνουν.  Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Το θέλαμε πάρα πολύ και ήμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το Κύπελλο» και συμπλήρωσε «Για εμάς σημαίνει πάρα πολλά αυτό το Κύπελλο γιατί για όλους μας είναι μια ανταπόδοση στην δουλειά που κάνουμε . Για το υπόλοιπο το τι θα ακολουθήσει και πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ μετά τον τίτλο δεν είναι δικό μου κομμάτι. Εγώ είμαι προπονητής και είμαι υπεύθυνος για να κρατάω την ομάδα σε καλή κατάσταση».

Όσο για το που αφιερώνει την κατάκτηση του τίτλου ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν το σκέφτηκε και πολύ «Στα παλικάρια μου. Στα παλικάρια που καθημερινά δουλεύουν μέσα στο γήπεδο».