Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καλμαζίδης: «Με έδιωξαν! Τι να κάνω στη φιέστα;»

Καλμαζίδης: «Με έδιωξαν! Τι να κάνω στη φιέστα;»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 ανέφερε το λόγο που δεν έδωσε το “παρών”στη φιέστα του φετινού ΠΑΟΚ ενώ δήλωσε δικαιωμένος που η ομάδα που έστησε και πίστεψε έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Για το αν νιώθει πως η κατάκτηση του Πρωταθλήματος ήταν μια δικαίωση και για τον ίδιο: «Θεωρώ πως ναι. Από τους οκτώ μήνες που δούλεψε η ομάδα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ως τώρα στους επτά ήμουν εγώ. Άρα έχω κι εγώ κάποιο κομμάτι της επιτυχίας».

Για τον Ελγκέτα: «Βάσει αποτελέσματος τα πήγε μια χαρά. Το αποτέλεσμα, όμως, δεν είναι πάντα αν είσαι πρώτος ή δεύτερος. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι να έχεις δημιουργήσει κάτι καλό, κάποιους καλούς παίκτες. Σύμφωνα, βέβαια, με τα μέσα ενημέρωσης, αποτέλεσμα είναι μονάχα αν είσαι πρώτος ή δεύτερος».

Για το αν χάρηκε με το Πρωτάθλημα: «Οπωσδήποτε χάρηκα. Ήταν μια δικαίωση για όλους μας. Βεβαίως, η δουλειά μας, οι επιλογές μας αμφισβητήθηκαν μέσα στη χρονιά, όπως πάντα συμβαίνει στην Ελλάδα. Στο τέλος, όμως, όταν αποδεικνύεται πως δεν ήταν όπως τα έλεγαν, όλα είναι μέλι γάλα».

Για το αν πήγε στη φιέστα: «Όχι βέβαια. Δεν είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Τι να πάω να κάνω; Ο Τσαλόπουλος με κάλεσε, όμως, δεν ήταν πρέπον να πάω. Αν ο ΠΑΟΚ δεν έπαιρνε το Πρωτάθλημα θα υπήρχε η ίδια αναγνώριση; Ή μόνο όταν παίρνεις το Πρωτάθλημα είσαι καλός και όταν δεν το παίρνεις δεν είσαι καλός; Από τη στιγμή που με διώχνει ο ΠΑΟΚ από την ομάδα τι να κάνω στη φιέστα;».