Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καλμαζίδης : «Φορτιστές να γεμίσουμε μπαταρίες»

Καλμαζίδης : «Φορτιστές να γεμίσουμε μπαταρίες»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και όχι τόσο από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα κούρασης ζήτησε φορτιστές για να γεμίσουν οι μπαταρίες…

Στους τελικούς αγώνες το μόνο που μετρά είναι το αποτέλεσμα και αυτό για τον ΠΑΟΚ ήταν θετικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι «ασπρόμαυροι» αν και κουρασμένοι και επιβαρυμένοι πήραν τη νίκη με τον Γιάννη Καλμαζίδη να δηλώνει «Το σκορ μετράει, αλλά εμείς οι προπονητές πρέπει να δούμε τι καλύτερο θα κάνουμε στην συνέχεια. Σήμερα και οι δύο ομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα λόγω της κούρασης που υπάρχει»…

Σε ερώτηση για τα προβλήματα Σαφράνοβιτς και τις κράμπες του Γκόμεζ, ο Καλμαζίδης τόνισε «Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί και ο Γκόμεζ και ο Κουρνέτας είναι επιβαρυμένοι. Ο Γκόμεζ παίρνει μεγάλες μπάλες και ανταποκρίνεται, αλλά πρέπει να βρούμε φορτιστές για να γεμίσουμε τις μπαταρίες».

Ανδρέου : «Δεν χάνουμε με αυτόν τον κόσμο»

Το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή πήρε από τους παίκτες του ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη και το 1-0 των «ασπρόμαυρων» στην σειρά των τελικών.

«Ήταν ένα δώρο για την γιορτή μου, πήγαν όλα άψογα. Και η ομάδα κέρδισε και ο κόσμος απέδειξε και στο προηγούμενο παιχνίδι και σήμερα πώς έχει ανάγκη έναν τίτλο και αυτό θα το φέρει ο ΠΑΟΚ», είπε ο Γιώργος Ανδρέου και εξέφρασε την σιγουριά του για την κατάκτηση του τίτλου… «Με αυτό τον κόσμο στο γήπεδο το πρωτάθλημα δεν το χάνουμε. Αυτό να το θυμάστε».

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ που μπήκε στο γήπεδο με την λήξη του αγώνα για να πανηγυρίσει, αλλά και να βοηθήσει (χωρίς αυτό να χρειαστεί στην ουσία) την ομαλή αποχώρηση των παικτών του Ολυμπιακού τόνισε «Έχουμε το προβάδισμα στην έδρα μας. Είναι κατάκτηση η παρουσία του κόσμου εδώ και με αυτό τον κόσμο δεν χάνουμε».