ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Καλμαζίδης : «Κάναμε πολλά λάθη»

Καλμαζίδης : «Κάναμε πολλά λάθη»

Τα 30 συνολικά λάθη που έκανε η Εθνική μας στο παιχνίδι της ήταν αυτά που έκριναν το αποτέλεσμα του δεύτερου ημιτελικού του European League κόντρα στην Ουγγαρία όπως δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης. Για τα λάθη στην υποδοχή και την απουσία ρυθμού αναφέρθηκε η Χαντάβα, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης δήλωσε σίγουρος πως θα έρθουν τα αποτελέσματα στο μέλλον.

Εμφανώς στενοχωρημένος από την τελική έκβαση του αγώνα και τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας ο Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε: «Υπάρχει απογοήτευση γιατί ξεκινήσαμε δυνατά, μετά το πρώτο σετ όμως ήρθαν πολλά λάθη και είναι ενδεικτικό ότι συνολικά κάναμε 30 λάθη. Κρίμα γιατί έβλεπα ότι η Ουγγαρία είχε πολύ άγχος στο ξεκίνημα και έλπιζα ότι θα το εκμεταλλευτούμε ωστόσο τα πολλά λάθη σε υποδοχή αλλά και στο σερβίς δεν μας άφησα και ετσι γνωρίσαμε την ήττα».

Χανταβα: «Δεν πιάσαμε ρυθμό»

Από τις αθλήτριες, η Ευα Χαντάβα, τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά δυστυχώς μετά το πρώτο σετ, κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή και έτσι δεν μπορούμε να πιάσουμε ρυθμό, δεν μπορούσε να γίνει σωστή ανάπτυξη και η Ουγγαρία το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στην νίκη. Δεν ξέρω τι έγινε όμως κάναμε πολλά λάθη».

Μαυρομάτης: «Δε θα αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Αχιλλέας Μαυρομάτης που βρέθηκε στο Σομπατέι της Ουγγαρίας, δήλωσε: «Η εθνική γυναικών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο European League κάνοντας ένα βήμα προς το στόχο να είναι ανταγωνιστική και αξιόμαχη ως προς το μέλλον. Η προσπάθεια όλων μας θα συνεχιστεί και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ για την συνολική τους παρουσία στο European league».