ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Καλμαζίδης: «Προσπαθούμε να βελτιωθούμε»

Καλμαζίδης: «Προσπαθούμε να βελτιωθούμε»

Χαμόγελα είχε η δεύτερη μέρα της 1ης αγωνιστικής του Ευρωπαικού Λιγκ για την Εθνική γυναικών που έδειξε βελτιωμένη και κατάφερε να κερδίσει την Τουρκία. Τόσο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης όσο και οι διεθνείς Όλγα Στράντζαλη και Εύα Χαντάβα κράτησαν τη νίκη και κυρίως την… αντίδραση από την ήττα της πρεμιέρας ενόψει της συνέχεια.

«Δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε μέχρι χθες καμία πληροφορία για την Τουρκία. Καταφέραμε να αποκωδικοποιήσουμε το παιχνίδι της αντιπάλου μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πιστέψαμε στην δική μας τακτική. Είχαμε καλή απόδοση στο μπλοκ- άμυνα. Ξέρουμε πως έχουμε τρωτά σημεία, όπως η υποδοχή και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε», δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Παράλληλα, η καθοριστική στο φινάλε του αγώνα Όλγα Στράντζαλη σημείωσε: «Παίξαμε καλύτερα σήμερα. Χθες είχαμε πολύ καιρό να αγωνιστούμε, περίπου τρεις μήνες. Είχαμε καλύτερη απόδοση και νικήσαμε με καθαρό σκορ. Ήταν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια».

Τέλος, η Εύα Χαντάβα με τα σερβίς της και την γενικότερη παρουσία της ‘σκότωσε’ τον παλιό της προπονητή στην Καρσίγιακα Ισμαέλ Γενγκίλ κι όπως είπε χαριτολογώντας: «Ήθελα να του δείξω ότι έχω βελτιωθεί… Είχαμε πολύ καλή σχέση και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Σήμερα όμως όλες θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, είχαμε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι μας και παλέψαμε μέχρι το τέλος».