Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καλμαζίδης : Θα τα πούμε στο γήπεδο

Καλμαζίδης : Θα τα πούμε στο γήπεδο

Ραντεβού στο… γήπεδο έδωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος χαρακτήρισε θετική την κλήρωση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο, καθώς τις πρώτες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ έχει «βατό» πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας τις δύο ομάδες του Έβρου.

Τις πρώτες του δηλώσεις για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έκανε ο τεχνικός του Δικεφάλου Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο «Σουηδός» του ΠΑΟΚ είδε με…. χαμόγελα την κλήρωση καθώς η αρχή της χρονιάς θα γίνει στον Έβρο κόντρα σε Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Ορεστιάδας. Δύο εκτός έδρας αναμετρίσεις που όμως ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί και μπορεί να ξεκινήσει κάνοντας το 2×2 και μάλιστα σε δυνατές έδρες.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης σχολίασε για την αρχή της χρονιάς και την κλήρωση της Α1 «Η κλήρωση είναι κλήρωση. Αργά ή γρήγορα πρέπει να παίξουμε με όλους. Μιλώντας πάντα θεωρητικά, μπορούμε να πούμε πως ένα θετικό είναι ότι ξεκινάμε λίγο «μαλακά», με Εθνικό και Ορεστιάδα. Ωστόσο και τα δυο παιχνίδια είναι εκτός έδρας και αυτό έχει μια ιδιαιτερότητα. Η δυσκολία είναι όταν ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, παράλληλα με το πρωτάθλημα. Ειδικά αν προκριθούμε και παίξουμε με τους Πολωνούς, τότε θα συμπέσει με το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού. Θα τα πούμε στο γήπεδο».