ΔΙΕΘΝΗ

Καλμαζίδης vs Καμπερίδης στο κυπριακό Super Cup

Καλμαζίδης vs Καμπερίδης στο κυπριακό Super Cup

Με τον 35ο αγώνα Σούπερ Καπ Ανδρών ξεκινά η σεζόν στην Κύπρο και στην κλειστή αίθουσα του Απόλλωνα στη Λεμεσό (9/10, 20:15) η πρωταθλήτρια Ομόνοια και ο Κυπελλούχος Παφιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι… καπετάνιοι των δυο ομάδων είναι αυτοί που κλέβουν την παράσταση, καθώς τόσο στην Ομόνοια όσο και στον Παφιακό οι διοικήσεις εμπιστεύτηκαν τους Γιάννη Καλμαζίδη και Κυριάκο Καμπερίδη αντίστοιχα προκειμένου να δημιουργήσουν ανταγωνιστικά σύνολα και να διεκδικήσουν τους τίτλους.

Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός. Ιδιαίτερα ενισχυμένη παρουσιάζεται η φετινή Ομόνοια αφού ενέταξε στη δύναμή της τρεις νέους ξένους τον Ρώσο Σεργκέι Μπέγκρει, τον Πορτορικανό Πάμπλο Κούζμαν και τον Γάλλο διαγώνιο Μορί Σιντιμπέ. Παράλληλα, επέστρεψε στην ομάδα ο κεντρικός  Χριστόδουλος Αντωνιάδης μετά από διετή παρουσία στην Pokka ΑΕ Καραβά και απέκτησε τους διεθνείς  Αυγουστίνο Σαββίδη (ακραίο) και τον κεντρικό Χρίστο Προδρόμου από την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα αντίστοιχα. Επίσης, την ομάδα θα ενισχύσει ο έμπειρος πασαδόρος Κωνσταντίνος Αχιλλέως.

Την ίδια ώρα ο Παφιακός πρόσθεσε μπόλικο νέο αίμα στο δυναμικό του ενώ προχώρησε σε αντικατάσταση των δυο ξένων εντάσσοντας στη δύναμή του τους Χαντ, Λετς, Τοντόροβιτς ενώ έμεινε ο Α. Ασπιώτης. Ενέταξε στο δυναμικό τον πολύπειρο Γ. Πλατρίτη, καθώς και τον Β. Δημητρίου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Χρίστος Μαϊφόσιης. Επόπτες ορίστηκαν οι Ν. Αντωνίου και Σ.Σταύρου. Σημειωτές θα είναι οι Π. Θεοδώρου και Ε. Ευαγγελίδου – Παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Γ. Σοφοκλέους.