Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καλοβλέπουν Γκόμεζ-Χιμένες στον Ολυμπιακό!

Καλοβλέπουν Γκόμεζ-Χιμένες στον Ολυμπιακό!

Όταν μια ομάδα –πολύ περισσότερο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ- δεν τρέχει να κλείσει το βασικό της κορμό, τότε η… αρπαγή ή καλύτερα η προσπάθεια αρπαγής παικτών από τον βασικό αντίπαλο Ολυμπιακό είναι δεδομένη!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δήλωσε συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά ακριβώς ένα μήνα μετά την κατάκτηση του ιστορικού πρώτου πρωταθλήματός του στο μεταγραφικό κομμάτι δεν έχει γίνει τίποτα!

Συμφωνίες δεν έχουν γίνει και έτσι από τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, Γιάννη Καλμαζίδη μέχρι παίκτες καταλυτικής σημασίας είναι όλοι ελεύθεροι και… νταμπλούχοι στην αγορά!

Στη γωνία –λοιπόν- του μεταγραφικού παζαριού καραδοκεί ο Ολυμπιακός, που βλέποντας την κωλυσιεργία του αντιπάλου, καλοβλέπει… τη λάτιν δύναμη του φετινού ΠΑΟΚ! Έτσι, οι Ερνάντο Γκόμεζ και Χαβιέ Χιμένες βρίσκονται ήδη στα ψηλά της προτίμησης του Ολυμπιακού και έχουν δεχθεί μια πρώτη κρούση.

Ο μάνατζερ αμφότερων των αθλητών, Κώστας Μαργαρίτης ξεκαθάρισε ότι θα τιμήσει τον λόγο του και πρώτη κουβέντα θα κάνει με την ομάδα που ανήκουν οι πελάτες του αλλά επειδή η αναμονή για ονόματα όπως τον Γκόμεζ-Χιμένες που θεωρούνται «hot» τη δεδομένη στιγμή σίγουρα δεν τους ωφελεί, ανέφερε: «Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και κατόπιν εφόσον υπάρχουν άλλες προτάσεις θα τις εξετάσουμε».

Με τον Ολυμπιακό να παραμένει σε αναζήτηση ξένου προπονητή και να… κοιτάζει περιπτώσεις προς Ιταλία μεριά και τον ΠΑΟΚ να κρατά τα πλάνα του ερμητικά κλειστά, το μόνο βέβαιο είναι ότι η μεταγραφική περίοδος για τις δυο αυτές ομάδες θα πάει… μακριά!