Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Καλπάζει» το Μαρκόπουλο

«Καλπάζει» το Μαρκόπουλο

Ανάλυσε το

Ακάθεκτο το Μαρκόπουλο, πέρασε και από τη Λάρισα με 3-0 σετ και έκανε ένα πολύ μεγάλο άλμα παραμονής στην Α1. Η ομάδα των Μεσογείων σημείωσε την τρίτη σερί νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια από την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Από την άλλη η ομάδα του Λαρισαίκού Φιλαθλητικού που έχει διαλέξει το δρόμο της ανανέωσης και το «κτίσιμο» μιας νέας ομάδας από την αρχή, πάλεψε όσο μπορούσε αλλά ήταν αδύνατο να σταματήσει την Εσντέιλ και την παρέα της από τον αγωνιστικό της καλπασμό!

 Στον αγωνιστικό τομέα,  το Μαρκόπουλο ειχε εύκολο έργο. Στο πρωτο σετ προηγήθηκε 19-7, στη συνέχεια ο προπονητής του συλλόγου Βέσκο Ιβάνοβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, ο ρυθμός έπεσε και η νεανική ομάδα του Πράπα, μείωσε σε 14-25.

Στο δεύτερο σετ παλι η διαφορά ήταν μεγάλη, οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν 18-6 αλλα οι γηπεδούχες δεν το παράτησαν και κατόρθωσαν να μαζέψουν το σκορ στο 15-25. Στο ιδιο έργο θεατές ήταν και το τρίτο σετ με το Μαρκόπουλο να κανει πολλές αλλαγές και να δίνει την ευκαιρία στα νεαρές αθλήτριες του Φιλαθλητικού να τελειώνουν το σετ με το αξιοπρεπή 17-25.

Τάδε έφη…

Λάμπρος Πράππας (Φιλαθλητικός) «Δεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι αφού δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως το τέλος, αλλά αυτό που στεναχώρησε είναι ότι παίξαμε πολύ μακριά από τον καλό μας εαυτό».

Βέσκο Ιβάνοβιτς (Μαρκόπουλο) «Ξέραμε τα προβλήματα που είχε ο αντίπαλος μας καθώς στηρίζετε πλέον σε νεαρά κορίτσια και το δύσκολο ήταν να πείσω την ομάδα να είναι συγκεντρωμένη γιατί το τρίποντο ήταν πολύ σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια έκαναν αυτό που έπρεπε και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 14-25,15-25,17-25

Φιλαθλητικός (Πράππας) Τζούριτς, Μπαζιάνα, Τουσιουδη, Χατζηελευθερίου, Μαυροπάνου, Υφαντή, Αναγνωστοπούλου -λ / Μπουρλή, Γαλογάβρου, Κοντογιάννη, Γκαμζάρη, Σταμπουλή.

Μαρκόπουλο (Ιβάνοβιτς) Δικαιούλια, Λιάγκη, Πατεράκη, Σαΐνι, Εσντέλ, Βαρουδάκη, Κοκκίου -λ / Σιρίνινα, Τσιάκουλα, Νικολογιάννη, Αλεξανδράκη

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...