Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Καμπάνα» σε Ολυμπιακό και αντιδράσεις

«Καμπάνα» σε Ολυμπιακό και αντιδράσεις

Με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων και 4000 Ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ ήδη κάλεσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Δικέφαλος παρουσία συνδέσμων του Συλλόγου!

Η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Δικάζοντας βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα – έκθεση κομισάριου έκθεση Αστυνομικής διεύθυνσης και ΔΕΑΒ, του αγώνα ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ στις 15-2-2015 για την 16η αγωνιστική) το ΜΠΔΟ επιβάλλει στο ΤΑΑ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π:

Ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4000€) Eυρώ, κατ΄άρθρο 1,17,19,22, 23 περ. β του ειδικού πειθαρχικού νόμου της ΕΣΑΠ και του 41Ζ παρ. 3γ περ (εδάφιο τελευταίο) του ν. 2725/99”.

Σκέψεις για έφεση και κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός καλείτε να εκτίσει την ποινή στα δυο εντός έδρας με Ορεστιάδα αλλά και Παναθηναϊκό ενώ στο ερυθρόλευκο ΤΑΑ σκέφτονται την έφεση προκειμένου να μειώσουν

Αντιδράσεις από τον ΠΑΟΚ 

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ από την πλευρά της στο άκουσμα της τιμωρίας δεν έμεινε ικανοποιημένη και το ΤΑΑ κάλεσε εκτάκτως συνέντευξη Τύπου παρουσία και των συνδέσμων φίλων του Συλλόγου.

Αναλυτικά: “O Α.Σ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ παραθέτουν την Παρασκευή 20/2 και ώρα 14.00 στην αίθουσα τύπου του PAOK Sports Arena εκτάκτως συνέντευξη Τύπου με θέμα τα τελευταία γεγονότα με τον Ολυμπιακό. Το παρών καλούνται να δώσουν και οι επικεφαλείς των συνδέσμων του συλλόγου”.