Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Καμπανάκι» αποχώρησης από ΠΑΟΚ

«Καμπανάκι» αποχώρησης από ΠΑΟΚ

Με ανακοινωσή του το ΤΑΠ ΠΑΟΚ προειδοποίησε μεταξύ άλλων πως  στον αυριανό ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στις 19.00 στην Κυψέλη (Novasports 4),  η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη δεν θα δείξει καμία ανοχή και στο παραμικρό επεισόδιο θα αποχωρήσει από το ματς.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως ο 4ος ημιτελικός της σειράς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά στις 19:00 όπως αρχικά είχε οριστεί χάρη στην επιμονή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του προεδρείου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Volleyleague (ΕΣΑΠ).

Όσο αφορά στον αυριανό ημιτελικό στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά θα έχουμε πραγματικά μέτρα τάξης και όχι την ατμόσφαιρα «ζούγκλας» που επικράτησε στον αγώνα της Τρίτης, όπου η αστυνομία με την έκθεση της προς τον αθλητικό δικαστή φρόντισε να ωραιοποιήσει και να στρογγυλοποιήσει.

Και για να είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να επαναληφθούν ανάλογα γεγονότα η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ζήτησε έκτακτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ασφαλείας παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Αστυνομία, ΔΕΑΒ, Αθλητικός Εισαγγελέας, ΕΣΑΠ, ΤΑΑ Παναθηναϊκός, ΤΑΑ ΠΑΟΚ) προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της διαιτησίας ελπίζουμε οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τον αυριανό αγώνα να μην επαναλάβουν τα λάθη των κ.κ. Δεληκωστίδη , Βουδούρη που οδήγησαν σε αλλοίωση αποτελέσματος, τιμωρώντας επιλεκτικά με κόκκινη κάρτα τον ΠΑΟΚ και μόνο με κίτρινη τον προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Κάτι που παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέφανος Βασιλειάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Αλλά μετά θάνατο τι να την κάνεις τη δικαίωση. Τα έκτροπα που έγιναν και οι αποφάσεις των διαιτητών κ.κ Δεληκωστίδη , Βουδούρη είχαν ένα θύμα που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ.

Επίσης, ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ θα κρατήσει μια συγκεκριμένη στάση. Στην περίπτωση που συμβεί το παραμικρό επεισόδιο θα πάρει την ομάδα και θα φύγει με οποιοδήποτε κόστος γιατί πάνω από όλα προέχει η αξιοπρέπεια του σωματείου και η σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας , που κοσμούν με την παρουσία τους τα ελληνικά γήπεδα.