Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καπέλλας: «Αγαπούσα αυτό που έκανα»!

Καπέλλας: «Αγαπούσα αυτό που έκανα»!
Για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα και στο ελληνικό βόλεϊ γενικότερα ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς τίμησε τον Γιώργο Καπέλλα. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό και την τιμητική πλακέτα απένειμε στον Γιώργο Καπέλλα, ο αρχηγός της ομάδας και επί επτά χρόνια συμπαίκτης του Δημήτρης Νικολάκης.

Ο Γιώργος Καπέλλας μετά την βράβευση του τόνισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της Κηφισιάς που με τίμησαν για την επταετή παρουσία μου στην ομάδα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου! Ειλικρινά όταν ήρθα στην ομάδα δεν πίστευα ότι θα μείνω για τόσο μεγάλο διάστημα, αλλά αυτή είναι η μαγεία του αθλητισμού».

Εμφανώς συγκινημένος ο Γιώργος Καπέλλα στη συνέχεια επισήμανε: «Τώρα που σταμάτησα το βόλεϊ τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Αγαπούσα αυτό που έκανα και το υπηρέτησα για πολλά χρόνια. Ο χρόνος όμως δεν κάνει διακρίσεις και έτσι ήρθε και η δική μου στιγμή να κρεμάσω τη φανέλα μου. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να αγωνιστώ για τόσο μεγάλο διάστημα».

Απαντώντας στο ερώτημα ποιες στιγμές της καριέρας του ξεχωρίζει, ο Γιώργος Καπέλλας τόνισε: «Ξεχωριστές στιγμές είναι σίγουρα οι τελικοί που παίξαμε στο Κύπελλο Ελλάδας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Ασφαλώς θυμάμαι πολλά παιχνίδια απέναντι στις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του ελληνικού αθλητισμού.

Επίσης έχω έντονες αναμνήσεις από ένα παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Ζηρίνειο. Θυμάμαι ότι χάναμε ένα σετ 24-17 και τελικά το κατακτήσαμε. Είναι μία αξέχαστη στιγμή και μου έχει χαραχθεί στο μυαλό. Τέλος ξεχωριστή στιγμή είναι και η βράβευσή μου ως πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, μετά από μία νίκη μας στα play off απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια ο Γιώργος Καπέλλας τόνισε: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την προπονητική αλλά για την ώρα δεν έχω το απαιτούμενο δίπλωμα. Λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων γιατί ώρα ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Ίσως να το πάρω στο μέλλον όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Μέχρι τότε θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον το αγαπημένο μου άθλημα και τα παιδιά μου που ασχολούνται με αυτό».

Τέλος αναφερόμενος στην πανδημία τόνισε: «Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τη ζωή μας. Ο αθλητισμός είναι ζωή και θα πρέπει να συνεχιστεί με τις κατάλληλες προφυλάξεις. Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό να συνεχίσουν σε συνθήκες ασφάλειας. Δεν είναι λύση στο πρόβλημα να κλείσουν τα γήπεδα, θεωρώ ότι είναι άστοχο».