A2

Κάποιος να την κερδίσει!

Κάποιος να την κερδίσει!

«Τρένο» χωρίς στάση είναι η  φετινή Ελπίδα Αμπελοκήπων στην Α2 γυναικών. Μετά τις 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, νίκησε για το κύπελλο και την ΧΑΝΘ εκτός έδρας με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση  οπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ν. Βότση της Μαρίας Δεληγιάννη. Ο νικητής του ζευγαριού θα υποδεχθεί τον ΟΠΕΡ απο την Α1, στις 3/2.

Συνολικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει και στις δύο διοργανώσεις 13 σερί νικες (10 Α2 +3 κυπελλο)!

Όσον αφορά το χθεσινό αγώνα με την Χριστιανική Αδελφότητα αν και συνάντησε κάποια προβλήματα στην υποδοχή, η Ελπίδα επικράτησε εύκολα 3-0 αφου η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Κορυφαίες ηταν η πασαδόρος Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Καλαντάτζε.

Τα σετ: 20-25, 10-25, 16-25

ΧΑΝΘ (Χριστόπουλος): Κουρτίδου, Θωμοπούλου, Αρμουτάκη, Μανωλοπούλου, Μπακοπούλου, Γκολέμα, Βερνάρδου (λ) – Κάπα (λ), Αβδελά, Κουνουπίδου, Μαρτίνη, Χριστολιάκου, Πουλικάκου.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Μ. Μπολέτου, Κ. Μπολέτου, Νώτη, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) – Ευγενίδου (λ), Δροσοπούλου, Κομνίνο, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Γκοβεδάρου, Κιουτσιούκη.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...