A2

Η Καρακατσάνη στο Αιγάλεω

Η Καρακατσάνη στο Αιγάλεω

Η μεταγραφική αντεπίθεση του Αιγάλεω συνεχίζεται. Μετά την ανακοίνωση για τη λίμπερο Γωγώ Κανελλοπούλου, η διοίκηση του Σίτι,  γνωστοποίησε την 36 χρονη (1μ.80), Αντωνέλα Καρακατσάνη.

Πρόκειται για μια παρά πολύ έμπειρη κεντρική που με το πάθος και το πείσμα της, αναμένεται να βοηθήσει αποφασιστικά την ομάδα της Αγγελικής Αντωνιάδου, να ανταπεξέλθει στον δύσκολο 2ο υποόμιλο της Α2 με τις εννιά αθηναϊκές ομάδες.

karakatsani zaon-3456789

Η Καρακατσάνη έχει μια τεράστια διαδρομή στο χώρο του βόλεϊ, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Νήαρ Ηστ (8 χρόνια), του Παράδεισου Αμαρουσίου (για 3 χρόνια), της ΑΕΚ, της Φιλίας Ηλιούπολης (για 1 χρόνο), του Αστέρα Αγίου Δημητρίου (για 1 χρόνο), της Αγίας Παρασκευή (για 1 χρόνο), του Ιωνικού Ν. Φιλαδελφείας (για 4 χρόνια) του ΖΑΟΝ και πέρυσι του Τυφώνα Ηρακλείου. Παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του μπίτς βόλεϊ και του personal training.

karakatsani plase-7890

Το Αιγάλεω την καλωσορίζει στην οικογένεια του με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Νέα μεταγραφή για την γυναικεία μας ομάδα! !Η έμπειρη κεντρική Αντωνέλα Καρακατσάνη θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της στο σύλλογό μας ! Με μεγαλη χαρα την καλωσοριζουμε κ της ευχόμαστε υγεία κ πολλές πολλές επιτυχίες!!»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...