A2

Καρακύκλα: «Ευλογία» να παίζεις στη Νίκη Αλεξανδρούπολης

Καρακύκλα: «Ευλογία» να παίζεις στη Νίκη Αλεξανδρούπολης

Την επιθυμία της, μετά την πετυχημένη φετινή σεζόν, να παραμείνει στην “οικογένεια” της Νίκης Αλεξανδρούπολης εξέφρασε στο Volleyplanet η κεντρική της εβρίτικης ομάδας, Σοφία Καρακύκλα.

Οι προπονητές συνηθίζουν να λένε πως “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”… Φαίνεται όμως ότι το ίδιο ισχύει και για κάποιες αθλήτριες, όταν μάλιστα το όνομα της ομάδας που αγωνίζονται είναι συνώνυμο με τη… Νίκη.

karakykla_niki2

Αν και μόλις μία σεζόν στην ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης η 19χρονη Καλαματιανή μπλοκέρ, Σοφία Καρακύκλα φαίνεται ότι έχει “δεθεί” για τα καλά με το σωματείο της Αλεξανδρούπολης, το οποίο βοήθησε τα μέγιστα στην φετινή του παραμονή στην Α2 Γυναικών. Για αυτό και η όμορφη φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής δήλωσε στο Volleyplanet πως θα’ θελε να συνεχίσει να φορά τα “χρώματα” της Νίκης.

karakykla_niki 4jpg

“Θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Είναι “ευλογία” να αγωνίζεσαι στη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Με είχαν προϊδεάσει για το κλίμα της ομαδας πριν έρθω και το επιβεβαίωσα στο 100% μετα απο την φετινή χρόνια που “δέθηκα’ με τα κορίτσια, τους προπονητές και τη διοίκηση. Η Νίκη ειναι το πιο υγιές σωματείο που έχω συναντήσει στα τόσα χρόνια που παιζω βόλεϊ! Νιώθω πολύ τυχερή…” τόνισε η πρώην άσος του Ακρίτα Μεσσηνίας, που αν και μαζί με την Πρόκτερ είναι οι δύο μόλις νέες παίκτριες της ομάδας, μίλησε με πολύ κολακευτικά λίγια για το σύλλογο της Αλεξανδρούπολης.

karakykla_niki3

“Η Νίκη είναι ένα υγιές σωματείο, στο οποίο κάθε αθλήτρια αισθάνεται θαυμάσια. Υπάρχει ευγένεια, ευγενής άμιλλα κι ενα άριστο οικογενειακό κλίμα. Και αυτο οφείλεται και στην ποιότητα των αθλητριών και κυρίως στο τεχνικό team, τον κύριο Δήμιτσα, τον κύριο Γιαννακόπουλο και τον κύριο Κούτρα” σμπλήρωσε η Καρακύκλα, που στην Αλεξανδρούπολη “είναι καλά και φαίνεται”, αφού, όπως γράψαμε και σε πρόσφατο δημοσίευμα, πήγε από την Καλαμάτα στην ακριτική ομάδα κατόπιν… ιατρικής συνταγής!

karakykla_mpampas 12299153_1545161832467390_5775052731912638004_n  karakykla_niki5

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...