Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καραλής : «Κανονικά στην Volleyleague o Ηρακλής Χαλκίδας»

Καραλής : «Κανονικά στην Volleyleague o Ηρακλής Χαλκίδας»

Την διαβεβαίωση πως ο Ηρακλής Χαλκίδας θα συμμετάσχει κανονικά στην Volleyleague της νέας χρονιάς έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καραλής ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα ανοικτά μέτωπα των «μελανόλευκων» της Χαλκίδας…

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας, Γιάννης Καραλής, στη επίσημη ιστοσελίδα της Volleyleague όπου και μίλησε για το θέμα παραμονής ή όχι του Σπύρου Γκολίτση, τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις από το ΤΑΑ, αλλά και τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του σωματείου…

Ο Γιάννης Καραλής με το «καλημέρα» φρόντισε να δείξει την ανησυχία του για την Volleyleague αναφερόμενος στο θέμα του Εθνικού υπογραμμίζοντας «Θα ξεκινήσω με την ανησυχία μου σχετικά με τον Εθνικό Πειραιώς. Ελπίζω να βρει ο σύλλογος τον δρόμο του και να βρει τις λύσεις για να κρατηθεί στην κατηγορία. Εμείς είμαστε σε φάση απολογισμού και ανασυγκρότησης. Κλείνουμε από μέρα σε μέρα όλες τις εκκρεμότητες».

Οικονομικά και αγωνιστικά τι απολογισμός υπάρχει;
«Σε λίγες ημέρες θα είμαι έτοιμος να πω περισσότερα και να δημοσιοποιήσω ως οφείλω τον απολογισμό της σεζόν 2017-18 σε αγωνιστικό, διοικητικό και οικονομικό επίπεδο. Οικονομικά κλείνουμε χωρίς ανοίγματα και βαρίδια για τη νέα σεζόν».

Θα έχουμε αποχωρήσεις από το ΤΑΑ;
«Δίνουμε προτεραιότητα στο νέο διοικητικό σχήμα καθώς οι επαγγελματίες που ήταν στο ΤΑΑ έχουν πολλές υποχρεώσεις και πιθανότατα να έχουμε ορισμένες αλλαγές. Ωστόσο θα είναι όλοι κοντά στην ομάδα και θα βοηθούν.

Θυμάστε πως όταν ξεκίνησε ο σύλλογος ήμουν μόνος, ήρθε ο Γκολίτσης, ήρθαν όλοι οι αξιόλογοι παράγοντες και επιτυχημένοι επαγγελματίες που έδωσαν αίγλη και κύρος στην διοίκηση. Η βάση του συλλόγου έχει μεγαλώσει και αυτό είναι η επιτυχία».

Υπάρχει ανησυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο;
«Σε μία περίοδο που υπάρχει μεγάλη κρίση όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να είναι στο τραπέζι αλλά το σίγουρο είναι πως ο Ηρακλής Χαλκίδας τη νέα σεζόν θα είναι κανονικά στο πρωτάθλημα της Volley League. Αυτό που δε μπορώ να σας πω τώρα είναι τον στόχο που θα θέσουμε. Εάν θα πάμε για παραμονή ή για 8αδα ή ακόμα και για 4αδα».

Ο Σπύρος Γκολίτσης θα μείνει στη θέση του προπονητή;
«Θέλω να κάνετε λίγο υπομονή για όλα τα θέματα. Προέχει να συγκροτήσουμε τη νέα διοίκηση η οποία και θα πάρει τις αποφάσεις για τη νέα ομάδα».