ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καραμπέτσος : «Προτεραιότητα η υγειονομική ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας»

Καραμπέτσος : «Προτεραιότητα η υγειονομική ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας»

Την υγειονομική ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητα όλων στην πανδμία ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και με δήλωση του ξεκαθάρισε πως στόχος τόσο του ίδιου, όσο και της επόμενη διοίκηση που θα προκύψει απο τις εκλογές της 27ης Μαρτίου, θα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα του αθλητισμού.

Στην ανακοίνωση της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος ο  πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος αφού ευχαρίστησε την αθλητική ηγεσία, τους παράγοντες των ομάδων, αλλά και τους προπονητές και αθλήτριες δήλωσε χαρακτηριστικά «Η πανδημία μας έχει επιβάλει ως προτεραιότητα την υγειονομική ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας. Τόσο για τη σημερινή διοίκηση, όσο και για τη νέα που θα προκύψει από τις εκλογές της 27ης Μαρτίου η αντιμετώπιση της πανδημίας και η επιστροφή στην κανονικότητα είναι η μεγάλη πρόκληση.

Δεσμεύομαι να συνεχίσουμε τη μάχη και από κοινού με την αθλητική ηγεσία, τους υγειονομικούς εκπροσώπους και τους παράγοντες των σωματείων να θωρακίσουμε ακόμα περισσότερο το άθλημα μας και την κοινότητα του βόλεϊ».