Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καραμπέτσος: «Θα δώσω τον αγώνα μου»

Καραμπέτσος: «Θα δώσω τον αγώνα μου»

Την δική του ευχή για την έναρξη της Volley League πραγματοποίησε ο Γιώργος Καραμπέτσος κατά την διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία για να ορθοποδήσει σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Αναλυτικά:

«Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και υγεία σε όλους. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και με την βοήθεια της ΕΡΤ θα φέρει περισσότερους φίλους στο βόλεϊ και περισσότερους χορηγούς. Κυρίως όμως θα φέρει αγόρια που τόσο πολύ ανάγκη έχει το άθλημα.

Αυτή τη στιγμή «ακροβατώ». Μετά από 45 χρόνια που είμαι στα γήπεδα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθούμε ως ομοσπονδία σε αυτή την κατάσταση. Ο Υπουργός όμως είναι δίπλα μας. Σε ένα άθλημα που από την μέρα που μπήκε η διοίκηση του κ. Μπελιγράτη μέχρι και σήμερα, έχουν εισρεύσει στα ταμεία της ομοσπονδίας 29 εκατομμύρια ευρώ. Θα δώσω τον αγώνα μου, έχοντας δίπλα μου τον υπουργό, τους αθλητές, τους παράγοντες, τους διαιτητές και θα κάνω το καλύτερο δυνατό.

Όσον αφορά το θέμα με τους ξένους παίκτες. Ο Υπουργός έχει τη δύναμη, οι αθλητές έχουν την δύναμη, και τα σωματεία έχουν την δύναμη. Αλλά το πόσοι αθλητές θα γράφονται στο φύλλο αγώνος το καθορίζει η Ομοσπονδία. Την άλλη Τρίτη περιμένω στο γραφείο μου ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ και είμαι σίγουρος ότι θα τα βρούμε. Είμαι δίπλα σας συνέχεια και θα συνεχίσω να είμαι».