A2

Καρέ μεταγραφών οι Αμαζόνες

Καρέ μεταγραφών οι Αμαζόνες

Στην γνωστοποίηση  τεσσάρων μεταγραφών προχώρησαν, οι Αμαζόνες. Η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας στην Α2 ανακοίνωσε τις Χαρά Μπιτσάκου, Έλσα Γρίσπου, Τριανταφυλλίδου Φωτεινή και Βέρα Παππα.

Amazones 444444

Ο Volleyplanet ήδη σας είχε ενημερώσει από χθες για την συμφωνία των δύο πρώτων παικτριών που πέρυσι αγωνίστηκαν στο Αιγάλεω με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των νέων μεταγραφών:

Αmazones 222222

«Με τέσσερις μεταγραφές συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας μας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Μπιτσάκου Χαρά , Γρίσπου Ελσα, Τριανταφυλλίδου Φωτεινή ενώ επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας η Παππά Βέρα.

Η Χαρά αγωνίζεται ως ακραία και την περσινή σεζόν ενίσχυσε την ομάδα του Αιγάλεω στην Α2. Η Ελσα και η Φωτεινή αγωνίζονται ως κεντρικές και έρχονται από Αιγάλεω και Ρέντη αντίστοιχα.

Amazones 3333333

Τέλος η Βέρα μετά απο δυό χρόνια απουσίας επιστρέφει στην ομάδα μας για να την ενισχύσει απο την θέση του libero. Τις καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους ευχόμαστε μια υπέροχη αγωνιστική χρονιά.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...