Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καρεκλιές στο Ρέντη (vd-foto)

Καρεκλιές στο Ρέντη (vd-foto)

Η αναβολή του Final 4 του League Cup στην Σύρο οδήγησε τις ομάδες εκ νέου σε προπονήσεις με τον τεχνικό του Ολυμπιακό να κρατά το καλύτερο για τους παίκτες του στο Ρέντη ανεβάζοντας την ψυχολογία και την διάθεση των παικτών του..

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει πολλούς τρόπους να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών του στις προπονήσεις…

Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού αποδεικνύοντας γιατί είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα φρόντισε να κάνει πιο ευχάριστο το απόγευμα των παικτών του, καθώς πριν από το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» στο Ρέντη για…. καρεκλομαχίες.

Με μια καρέκλα ανά χείρας οι παίκτες του Ολυμπιακού φρόντισαν να «ζεσταθούν» για τα καλά βγάζοντας τρελές υποδοχές και να κάνουν απίστευτες επιθέσεις…

Με άφθονο γέλιο, αρκετές φοβερές φάσεις, αλλά και απίστευτο ενθουσιασμό οι Πειραιώτες απόλαυσαν πραγματικά το πρόγραμμα του Ρομπέρτο Πιάτσα με τον Σπίνου να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και τον Μενέλαο Κοκκινάκη να πανηγυρίζει στο τέλος τη νίκη του… Φυσικά με την… καρέκλα στα χέρια.

Οι πληροφορίες που αναφέρουν πως την πήρε μαζί του ως έπαθλο στο σπίτι του κρίνονται ως αναληθείς!!!

VIDEO

FOTO 

OSF-PROPONHSH-MENIOS-SFENDY-2016 OSFP-PROPONHSH-3-2016 OSFP-PROPONHSH-2-2016 OSFP-PROPONHSH-2016