A2

Κάρτα ενίσχυσης, αγάπη διαρκείας για Ε.Α.Π

Κάρτα ενίσχυσης, αγάπη διαρκείας για Ε.Α.Π

Στην κυκλοφορία τέθηκαν ήδη οι Κάρτες Οικονομικής Ενίσχυσης της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών, με τις οποίες οι φίλοι της ομάδας πέρα από την έμπρακτη οικονομική τους συμπαράσταση θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες του συλλόγου σε άνδρες-γυναίκες βόλεϊ, αλλά και μπάσκετ.

Η σχετική ανακοίνωση της Ε.Α.Π.

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. σας ανακοινώνει ότι προχώρησε στην έκδοση Καρτών Οικονομικής Ενίσχυσης για τα τμήματα του συλλόγου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 και η τιμή τους ανέρχεται σε 20€ η ατομική, 30€ η οικογενειακή (δηλ. ζευγάρι) και 50€ η VIP-CARD σε διακεκριμένη θέση.

Με την αγορά της κάρτας αλλά και την προώθησή της σε γνωστούς και φίλους, εκτός της οικονομικής ενίσχυσης του σύλλογό μας, επωφελείται και ο κάτοχός της έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, όλους τους αγώνες του συλλόγου μας (11 αγώνες για την Α-2 Βόλεϊ Ανδρών, 9 αγώνες Γυναικών στην Β’ εθνικής ΕΣΠΕΠ και 11 αγώνες στην Α-1 ΕΣΚΑ-Η), χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο εισιτήριου.

Στις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου μας, υπάρχει μήνυμα Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης με σύνθημα, «Μαζεύουμε Καπάκια Χαρίζουμε Αμαξίδια», στην εκστρατεία που συμμετέχουμε για τη συγκέντρωση “Καπάκια από μπουκάλια νερών, χυμών, αναψυκτικών, κ.α.” και την «μετατροπή τους» για αγορά αμαξιδίου, στηρίζοντας την προσπάθεια των παιδιών της Prosvasis.co.

Παράλληλα ο κάτοχος της κάρτας θα ενημερώνεται και ηλεκτρονικά μέσο mail, για τις δραστηριότητες και τους αγώνες των τμημάτων μας.

Η διάθεση των καρτών θα γίνεται από τα Γραφεία του συλλόγου μας καθημερινά Φαβιέρου & Ηπείρου 8, καθώς και από τους εφόρους των τμημάτων της ομάδας μας.

Περιμένουμε εκτός της ανταπόκρισή σας και την έμπρακτη αγάπη για την Ε.Α.Π., και την παρουσία όλων στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων της ομάδας μας, ώστε να την οδηγήσουμε σε Νέες Επιτυχίες”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...