Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κάρτα Φιλάθλου για Φιλίποφ-Κονόμη

Κάρτα Φιλάθλου για Φιλίποφ-Κονόμη

Την Κάρτα Φιλάθλου για τη νέα σεζόν μαζί με άλλους τέσσερις αθλητές από  αντίστοιχα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού,πήραν οι αθλητές του βόλεϊ, Ντίμα Φιλιποφ και Αρετή Κονόμη.

Οι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» αθλητές  πέρασαν σήμερα από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να παραλάβουν τη νέα Κάρτα Φιλάθλου της σεζόν 2016-2017 που από την Δευτέρα (11/7) τέθηκε στην διάθεση των φιλάθλων του Πειραιώτικου συλλόγου.

Φιλίποφ: «Πανίσχυροι παντού με τον κόσμο μας»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ μετά την έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου, δήλωσε στο osfp.gr: «Η δυναμική που αντλεί ο σύλλογος από τον κόσμο του είναι τεράστια. Δεν μπορεί να υπολογιστεί η βοήθεια που μας δίνουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά όλοι βλέπουμε τα αποτελέσματα της στήριξης που μας παρέχεται. Την περσινή σεζόν όλα τα τμήματα μας κατέκτησαν τίτλους και είχαν πολλές διακρίσεις.  Και σίγουρα σε όλα αυτά μερίδιο έχει και ο κόσμος μας που μας ενισχύσει και μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και της Κάρτας Μέλους. Mε την βοήθειά του είμαστε πανίσχυροι παντού, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Κονόμη: «Ενίσχυση μέσω της Κάρτας Φιλάθλου»

Η λίμπερο της ομάδας βόλεϊ  Γυναικών του Θρύλου, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Με μεγάλη χαρά, λαμβάνουμε μέρος και εμείς στην σημαντική ενίσχυση που προσφέρει ο κόσμος στον σύλλογο. Προτρέπουμε τον κόσμο να συνεχίσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και της Κάρτας Μέλους! Ελπίζουμε και τη νέα χρονιά να δούμε ξανά όλα τα τμήματά μας να σηκώνουν τόσες κούπες όσες την περσινή σεζόν και ακόμα περισσότερες!»