A2

«Είναι πώρωση είναι τρέλα του Βότση η φανέλα»

«Είναι πώρωση είναι τρέλα του Βότση η φανέλα»

Με το σύνθημα «Είναι πώρωση είναι τρέλα του Βότση η φανέλα», η διοίκηση της ομάδας του Ναύαρχου Βότση τύπωσε και κυκλοφόρησε τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την Α2 γυναικών, τα οποία είναι στη διάθεση των φίλων της ομάδας από τα γραφεία του συλλόγου.

Αγωνιστικά η ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη, ξεκίνησε τους αγώνες με φιλικά κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού με ήττα… 4-0 και συνέχισε με νίκη 3-1 επι του ΕΟΣ και αύριο Παρασκευή στις 19.00 αντιμετωπίζει στο Κατσάνειο τον Ηρακλή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βότσης απέκτησε φέτος την Διονυσία Τυφλιώρη από τον Άρη, την πασαδόρο Κατερίνα Γαβριηλίδου στη θέση της Λίτσας Χατζηεφραίμογλου που αποχώρησε και την Γεωργία Τσιούκαρη απο το ΔΑΣΩ.

Παράλληλα ανανέωσαν την συνεργασία τους οι αθλήτριες: Γκρεμηλογιάννη Αγγελική, Θεοτή Αντωνία, Καταρντζή Ελπίδα, Λυκούδη Βασιλική, Παπαδοπούλου Γιώτα, Σακαράκη Ιφιγένεια, Σφυρίου Ειρήνη, Σωτηρίου Πηνελόπη, Φραγγουλίδου Σουζάνα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...