LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Κασαμπαλής: «Δεν φτάσαμε στο θαύμα»!

Κασαμπαλής: «Δεν φτάσαμε στο θαύμα»!

Στην 2η παρουσία του σε τελικό Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και 3η συνολικά σε φάιναλ φορ του θεσμού, ο φιναλίστ Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία του εντυπωσιακού Ολυμπιακού και γνώρισε ξανά την ήττα. Ωστόσο η μαχητική ομάδα του Σάκη Μουστακίδη, έδειξε ενόψει της μάχης των πλέι άουτ, ότι με ανάλογες εμφανίσεις αυτών της τελευταίας εβδομάδας στη Σύρο, μπορεί να αισιοδοξεί στην παραμονή.

O πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σταύρος Κασαμπαλάς είπε: «Ξέραμε πως είχαμε πολύ δυνατό αντίπαλο. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Δεν φτάσαμε στο θαύμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ολυμπιακού. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και ιδιαίτερα στη μεγάλη δοκιμασία που έχουν στην Ευρώπη. Συγχαρηρήρια και στην ομάδα μας.

Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Οι δύο αγώνας του Λιγκ Καπ και η εβδομάδα προετοιμασίας στη Σύρο μας βοήθησαν πολύ να δεθούμε. Αυτό φάνηκε στον ημιτελικό με τον Παμβοχαϊκό. Αρχίζουμε τη δοκιμασία μας στον αγώνα με τη Νίκη στο Αιγίνιο. Θέλουμε την πρώτη μας νίκη να μείνουμε στην κατηγορία», τόνισε ο “μαέστρος”, της ακριτικής ομάδας, που την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα δίνει τη Μ.Τετάρτη στο ΣΕΦ τον α’ τελικό του Challenge Cup, εκείνος και η ομάδα του θα ξεκινούν τον Γολγοθά της παραμονής τους στην Volleyleague.