Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κασαμπαλής : «Στόχος μας να είμαστε μαχητικοί» (vd)

Κασαμπαλής : «Στόχος μας να είμαστε μαχητικοί» (vd)

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας και έτοιμος για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ παρουσιάστηκε ο Σταύρος Κασαμπαλής. Ο 26ρονος Εβρίτης πασαδόρος τόνισε πως στόχος της Κηφισιάς σε κάθε παιχνίδι είναι να εμφανίζεται μαχητική και ο ίδιος να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής αναφερόμενος στη νίκη επί των «ερυθρολεύκων» της Βέροιας τόνισε «Ήταν μια εύκολη νίκη για την ομάδα μας κάτι που το δείχνει και το σκορ. Βέβαια είναι άδικο να την πανηγυρίζουμε τόσο έντονα γιατί τα παιδιά της Βέροιας ταλαιπωρήθηκαν με δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Το ίδιο πρόκειται να αντιμετωπίσουμε και εμείς αύριο κόντρα στον ΟΦΗ, οπότε ελπίζω να είμαστε περισσότερο προετοιμασμένοι από ότι η Βέροια και να μπορέσουμε να τερματίσουμε δίκαια και επάξια στην 5η θέση όταν πρώτα ο Θεός ολοκληρωθούν τα παιχνίδια των  Play-out της επόμενη εβδομάδα».

Παιχνίδι με παιχνίδι βγαίνει προς τα έξω μια πολύ θετική εικόνα. Δείχνουμε ότι είμαστε μαχητικοί. Το είχα πει και παλαιότερα σε δηλώσεις μου. Στόχος αυτής της ομάδας αφού ευτυχώς ή δυστυχώς δεν υποβιβάζεται κάποιος είναι να είναι μαχητικοί και μέσα στην έδρα μας να είμαστε όσο μπορούμε πιεστικοί προς τις αντίπαλες ομάδες και να μπορέσουμε να είμαστε στην 5η θέση όπου μαθηματικά ήταν και το «ταβάνι» μας».

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην Κηφισιά, ο Σταύρος Κασαμπαλής έδειξε το ταλέντο και την αγωνιστική του αξία οδηγώντας τους «κυανόλευκους» σε μεγάλες νίκες. Εμφανίσεις εξαιρετικές για τον νεαρό άσο από την Αλεξανδρούπολη που φρόντισε να δώσει και τις δικές του απαντήσεις μέσα στο γήπεδο για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στην Κηφισιά.

Σχολιάζοντας ο ίδιο την παρουσία του στην ομάδα των Βορείων προαστίων δήλωσε «Όταν παρατηρείται από τον κόσμο και τον προπονητή μου ότι αγωνίζομαι καλά, αυτό με τιμά ως αθλητή. Μου δίνει κίνητρο για να αγωνίζομαι ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια και μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε όμορφα και ωραία πράγματα».