Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κάταλιν Κις: «Επιβάλλεται να κερδίσουμε»

Κάταλιν Κις: «Επιβάλλεται να κερδίσουμε»

Χαρακτήρα «τελικού» έχει για την Ηλιούπολη το Κυριακάτικο(6/11) εντός έδρας παιχνίδι με τη Θέτιδα (17.30) για την 3η αγωνιστική της Α1. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ξεκίνησε με δύο ήττες από Πανναξιακό και ΠΑΟ και θέλει το πρώτο τρίποντο που θα της δώσει ψυχολογία και ηρεμία για τη συνέχεια.

Όλες τις αθλήτριες είναι στη διάθεσή της προπονήτριας του συλλόγου, Δήμητρας Λυκογιάννη, η οποία σχολίασε στο ilioupoliwomenvolley.gr για το ματς:«Το παιχνίδι με την Θέτιδα, είναι σίγουρα ένα ματς περισσότερο στα μέτρα μας και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο είναι δυνατόν την έδρα μας για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλες οι αθλήτριες της ομάδας έχουν επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και προετοιμαζόμαστε για την έντονη εβδομάδα που ακολουθεί με σειρά παιχνιδιών αρκετά ανταγωνιστικών. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ευχόμαστε όσοι έρθουν στο γήπεδο να το απολαύσουν«.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα μίλησε στην ιστοσελίδα του ΓΣΗ και η πολύ εμπειρη Κάταλιν Κις: «Eίναι ένα δύσκολο ματς και ταυτόχρονα το πρώτο παιχνίδι στο οποίο επιβάλλεται να κερδίσουμε. Στα φιλικά που δώσαμε κόντρα στη Θέτιδα έδειξαν στοιχεία καλής ομάδας η οποία βρίσκεται περίπου στο δικό μας επίπεδο.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουμε την τακτική μας. Να κάνουμε προσπάθεια από την αρχή έως το τέλος του αγώνα, γιατί μέχρι στιγμής δε δείξαμε πως έχουμε την απαιτούμενη διάρκεια στα παιχνίδια μας. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στη νίκη».