ΓΝΩΜΕΣ

Κατάντια… χωρίς πάτο!

Κατάντια… χωρίς πάτο!

Το θέατρο του παραλόγου που κρατά εδώ και χρόνια στην ΕΣΑΠ δεν έχει τελειωμό. Οι δώδεκα ομάδες, έγιναν έντεκα, οι έντεκα… δέκα και την Πέμπτη (18/10) που συνεδριάζει η ΕΕΑ ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλη απώλεια. Και κάπως έτσι το βαρέλι μοιάζει να μην έχει πάτο!

Σε ένα πρωτάθλημα που οι ομάδες έγιναν δέκα και οι κωλοτούμπες χίλιες εκατό αφού ο παραδοσιακός παραγοντισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα και ο φόβος σε συνδυασμό με τα χορηγικά χρήματα είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα!

Σε ένα πρωτάθλημα που ο Έλληνας φορολογούμενος χορηγεί με το ποσό 500.000 Ευρώ μιας και το έτος είναι προεκλογικόν και ό,τι δώσεις, κάτι θα λάβεις πίσω από ψήφους.

Σε ένα πρωτάθλημα που ακόμα δεν υπάρχει κεντρική χορηγία αφού μέχρι και ο ΟΠΑΠ δεν καίγεται να επενδύσει…

Σε ένα πρωτάθλημα που οι ομάδες δεν κάνουν καν διορθώσεις στο draft (προσχέδιο) προκήρυξης. Αν την διαβάζουν…

Σε ένα πρωτάθλημα που υπάρχει ομάδα που ψάχνεται ακόμα με την έδρα της…

Στο ίδιο πρωτάθλημα που ομάδα παίζει στο «προπονητήριό» της και υπάρχει πρόστιμο στην προκήρυξη που αδυνατεί να πληρώσει!

Στο ίδιο πρωτάθλημα που έχουν μείνει δέκα ομάδες και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα αδειοδοτηθούν καλά καλά…

Στο ίδιο πρωτάθλημα που κάθε χρονο ξεκινάει με ευτράπελα και καθυστερήσεις, ομάδες αντί για ΔΣ και εξηγήσεις, ζητούν να μην καθυστερήσει άλλο!

Στο ίδιο πρωτάθλημα που οι «σοφοί» προτιμούν την παγκόσμια πρωτοτυπία με δέκα ομάδες και δυο ρεπό!

Στο ίδιο πρωτάθλημα που δεν ξέρουμε πλέον πόσες ομάδες θα πέσουν… (οέο;)

Στο ίδιο πρωτάθλημα, που αν ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έστελνε το «μάνα εξ ουρανού» δεν θα ξεκίναγε καν, προτάσσουν –και καλά- ομάδες επιχειρήματα ότι έχουν κλείσει εισιτήρια για τον πρώτο γύρο, όταν δεν ξέρουν καλά καλά πιο παιχνίδι θα δείξει η ΕΡΤ σε δυο βδομάδες! Τύφλα να έχει το Καμπιονάτο…

Στο ίδιο πρωτάθλημα που τα πάντα μένουν ίδια και κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα με την ευθύνη να βαραίνει σε τεράστιο βαθμό τους εκπροσώπους των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στο συνεταιρισμό.

Ε! Αυτό είναι το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ή αλλιώς της Volleyleague… όπως και να το πούμε η αίγλη του έχει εξαφανιστεί χρόνια τώρα και η έννοια της κατάντιας είναι μικρή μπροστά σε όσα διαδραματίζονται!

ΓΝΩΜΕΣ
01/05/2023

Παπαφωτίου… καρατίων

Τοποθετήσεις πολλών καρατίων και μάλιστα «back to back» από μια μεγάλη προσωπικότητα με ευρωπαϊκή εμπειρία, κουλτούρα και αρχές! Ο λόγος για την Αθηνά Παπαφωτίου...