A2

Κατερίνα Μπολέτου: «Στόχος μας η άνοδος»

Κατερίνα Μπολέτου: «Στόχος μας η άνοδος»

Με το σύνθημα «Ο ουρανός είναι το όριο μας» που αναφέρει το  πανό που κρατούν στη φωτογραφία τα κορίτσια της Ελπίδας,  αναχωρεί τηνΠέμπτη το πρωί για τα Τρίκαλα η αποστολή των Αμπελοκήπων, η οποία φιλοδοξεί να ανέβει για πρωτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια της Α1.

Η αρχηγός και πρώτη σκόρερ της Ελπίδας που «πυροβολεί» ασταμάτητα τα αντίπαλα μπλοκ, Κατερίνα Μπολέτου, δήλωσε  στον Volleyplanet για το τουρνουά ανόδου και την αυριανή πρεμιέρα κόντρα στη Θέτιδα της Ελένης Φραγκιαδάκη:

«Αρχικά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο. Πιστεύω ότι είναι όλες πολύ δυνατές και θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Εμείς σαν ομάδα έχουμε προετοιμαστεί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στόχος είναι η άνοδος. Από εκεί και περά κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά.»

Στη συνέχεια η 22 χρονη εκπληκτική διαγώνια που είναι μέλος της φετινής «βολεϊκής μηχανής» που πραγματοποιεί εξωπραγματική πορεία στην Α2 γυναικών (αήττητη σε 22 παιχνίδια της κανονικής περιόδου-πλέι οφ Β΄ομίλου-1 ήττα στο κύπελλο από την Ηλιούπολη με 3-2) σχολίασε και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Elpida boletou k-056789

«Κατ’ αρχήν χαιρόμαστε που επιστρέφουμε στα Τρίκαλα, μια πόλη από την οποία έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις. Στο τουρνουά ανόδου έφτασαν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας μας και μας περιμένει ένα ενδιαφέρον τριήμερο αγώνων. Το αήττητο μας δίνει καλή ψυχολογία, αλλά μας ενδιαφέρουν αυτά που πρέπει να κάνουμε τις επόμενες μέρες και όχι αυτά που κάναμε το προηγούμενο διάστημα».

Χρυσομαλλίδης: «Η ώρα της αλήθειας»

«Για όλες τις ομάδες αυτό το τουρνουά ανόδου είναι η «ώρα της αλήθειας» και θα αναμετρηθούν τέσσερις ισάξιες ομάδες. Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και πιθανόν να μην δούμε παιχνίδια με ποιότητα, αλλά σίγουρα θα προσφέρουν συγκινήσεις», δήλωσε επίσης στην ιστοσελίδα της Ελπίδας ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης. «Στόχος για όλους και φυσικά για την Ελπίδα είναι η άνοδος και έχουμε ήδη ξεχάσει το γεγονός ότι είμαστε αήττητοι ως τώρα. Στα Τρίκαλα ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία».

Elpida anatolia 09876

Να σημειώσουμε ότι η Ελπίδα έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τη Θεσσαλία, αφού το 2013 στα Τρίκαλα πήρε πρώτα την πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων και στη συνέχεια τον τίτλο. Ακόμη, στον Παλαμά Καρδίτσας κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων του 2015 και ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων του 2016.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...