BEACH VOLLEY

«Καθάρισαν» την πρόκριση τα… Μανδηλάρια

«Καθάρισαν» την πρόκριση τα… Μανδηλάρια

«Οικογενειακή υπόθεση» ήταν η πρώτη έκπληξη του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015 στη Σκόπελο, για πρώτη φορά στις Σποράδες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Παπαϊωάννου Ηλίας

Στην παρθενική τους συμμετοχή σε Masters τα αδέλφια από τη Χαλκίδα, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 21-18, 1-0 σετ από τους Μπατζίλη/Εφραιμίδη, κατάφεραν στη συνέχεια με μπλοκ για σεμινάριο του Άγγελου και πολύ καλό σερβίς του Βασίλης, να ισοφαρίσουν εύκολα με 21-11 σε 1-1. Στο τρίτο σετ, τα δίδυμο των αδελφών Μανδηλάρη, ξέφυγαν με 14-10 και παρά την αντεπίθεση των αντιπάλων τους, που ισοφάρισαν σε 14-14, πανηγύρισαν, όντες οι μικρότεροι αθλητές του τουρνουά, την ιστορική τους πρόκριση στο ταμπλό, σε αντίθεση με τους Μπατζίλη/Εφραιμίδη, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην… δεύτερη και φαρμακερή τους ευκαιρία με Κουμιώτη/Ρόζη.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόκριση, αν και στο τέλος δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας με κάποια λάθη να μας απειλήσουν» δήλωσε στο Volleyplanet o 16χρονος Άγγελος, που πριν από δύο χρόνια με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Αρμόνη, κατέκτησαν τον τίτλο στην κατηγορία Κ16.

mandilaris_skopelos_masters

Όνειρό μας η Εθνική

Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή μας, ομοσπονδιακό τεχνικό Ανάπτυξης, Στάθη Χανδρινό και τον γυμναστή μας, Φλέσσα που μας έχουν αναλάβει αφιλοκερδώς και τον Βαγγέλη Κουτουλέα, που μας προπονούσε παλιότερα» τόνισε ο 18χρονος Βασίλης, που ετοιμάζεται για να ζήσει το… αμερικάνικο όνειρο, καθώς κέρδισε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο North Carolina των ΗΠΑ και παρόλο που θα του λείψει η οικογένειά του, ανυπομονεί για αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του.

Τα δύο αδέλφια, αν και αγωνίζονται τρεις μήνες το χρόνο και τον υπόλοιπο καιρό παίζουν στη σάλα στο Λονδίνο, περιλαμβάνονται στον εθνικό σχεδιασμό της Ομοσπονδίας και ονειρεύονται να αγωνιστούν κάποια στιγμή με το εθνόσημο, γιατί το… αξίζουν, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Μπράβο σε “Μανδηλάρια”, ΕΟΠΕ και Σκόπελο!

Από την πλευρά των ηττημένων ο λίμπερο του Φοίνικα Σύρου Νικήτας Εφραιμίδης , παρά την απογοήτευσή του από την ήττα, εξήρε την απόδοση των νεαρών αδελφών, αλλά και των διοργανωτών του ιστορικού αυτού τουρνουά λέγοντας: «Οι αντίπαλοί μας ήταν πολύ καλοί και παρά την προσπάθειά μας στο τέλος, δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε. Το ευχάριστο πάντως είναι, ότι ε μία τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα, όπου τα πάντα είναι «παγωμένα», προστίθεται στο καλεντάρι ένα ακόμη τουρνουά Μάστερς, σε έναν υπέροχο προορισμό. Μπράβο στην ΕΟΠΕ, που παρά τις αντιξοότητες το παλεύει στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, αλλά και στο Δήμο Σκοπέλου, που έστησε δυο όμορφα γήπεδα, με μουσική, κερκίδα και όλοι οι αθλητές διασκεδάζουμε τη συμμετοχή μας και ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια».