ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κατηφόρισε για Μεγαλόπολη η εθνική γυναικών

Κατηφόρισε για Μεγαλόπολη η εθνική γυναικών

Συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/5) στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, η εθνική γυναικών η οποία ξεκινάει από τη Μεγαλόπολη την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεών της στο European League 2016.

Ethniki gynaikon bakodimos-890

Στις αθλήτριες μίλησε ο διευθυντής της Ομοσπονδίας, Περικλής Μπακοδήμος ο οποίος αρχικά τις καλωσόρισε και τους ευχήθηκε υγεία αλλά και καλή προετοιμασία.

Στη συνέχεια, σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης και κατόπιν η ομάδα αναχώρησε  για τη Μεγαλόπολη.

Εthniki gynaikon grafeia eope-09876

Υπενθυμίζεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα δώσει την Κυριακή (15/5) στις 19.00 και τη Δευτέρα (16/5) στις 16.00 έχουν προγραμματιστεί δυο φιλικά με το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ.

Ethniki gynaikon konstantinidou-45678

Στην αποστολή για τη Μεγαλόπολη συμμετείχαν οι: Μερτέκη Ευαγγελία, Νομικού Μαρία, Στράτζαλη Όλγα, Εμμανουηλίδου Μελίνα, Κωνσταντινίδου Αλίκη, Λαμπρούση Γεωργία, Γιώτα Κατερίνα, Ιακωβίδου Ηλιάνα, Αρτακιανού Μαρία Ελένη, Παπαδοπούλου Χαρά, , Χριστοδούλου Στελλα, Κιόση Ελένη, Διώτη Παναγιώτα, Καλανταρίδου Αλεξία μαζί με το προπονητικό τιμ, το οποίο αποτελούν οι Γιάννη Καλμαζίδης, Κώστας Παπαδόπουλος και Δήμος Φιλλιπάτος.