Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κάτοικος Βορείων προαστίων ο Γκούζντα

Κάτοικος Βορείων προαστίων ο Γκούζντα

Στην Κηφισιά θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Κόνραντ Γκούζντα καθώς ο έμπειρος λίμπερο συμφώνησε με τους «κυανόλευκους» των Βορείων προαστίων που θα γίνει η 8η ομάδα της καριέρα του…

Η Κηφισιά και το Ζηρίνειο θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κόνραντ Γκούζντα μετά τον Πανελλήνιο, τον Απόλλων Αθηνών, την Λαμία, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος λίμπερο συμφώνησε με την Κηφισιά και θα ενισχύσει την υποδοχή της στο νέο πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται συναρπαστικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς ο Γκούζντα τόνισε: « Είμαι χαρούμενος που φέτος θα αγωνιστώ στην Κηφισιά. Είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια κάνει σταθερά καλές πορείες και είναι μία υπολογίσιμη δύναμη. Το πρωτάθλημα φέτος αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Όσον αφορά στους στόχους μας θεωρώ ότι είναι ακόμα νωρίς να τους θέσουμε, καθώς θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε όλοι μας υγεία».

Ο Κόνραντ Γκούζντα ολοκλήρωσε λέγοντας: «Εύχομαι να έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα, το οποίο θα απολαύσουν οι φίλοι του βόλεϊ σε όλη τη χώρα. Θέλουμε μέσα από παιχνίδια υψηλού επιπέδου να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο το άθλημα στην Ελλάδα».

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Κόνραντ Γκούζνταγια για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.O 28χρονος λίμπερο την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.