Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κάτοικος Νάξου η Αμερικανίδα Lowe

Κάτοικος Νάξου η Αμερικανίδα Lowe

Με την απόκτηση της 23χρονης Αμερικανίδας Alexandra Lowe (1.83μ) ο Πανναξιακός ενισχύεται στα άκρα του με στόχο την καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών.

Το νέο απόκτημα της νησιώτικης ομάδας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Colgate των ΗΠΑ και στην πρώτη της έξοδο εκτός συνόρων θα κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα το ντεμπούτο της ως επαγγελματίας.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Πανναξιακός Α.Ο.Ν 

“Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την Αμερικανίδα αθλήτρια Alexandra Lowe για υπόλοιπο της σεζόν 2021-22

Γεννημένη στην Αθήνα στις 27 Αυγούστου 1999, η Alexandra Lowe (Alli) έχει ύψος 183μ αγωνίζεται ως ακραία και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της τρέχουσας σεζόν.

Η 23χρονη αθλήτρια ερχόμενη από την Colgate University Athletics, ξεκινά την επαγγελματική της καριέρα έχοντας πλήθος διακρίσεων στη χώρα της.

Καλωσορίζουμε την Alexandra Lowe στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Alexandra Lowe δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάω την επαγγελματική μου καριέρα στο βόλεϊ στην Ελλάδα με τον Πανναξιακό και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της…

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανναξιακού και την διοίκηση του συλλόγου που με εμπιστεύθηκε και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της σεζόν. ”.