Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κατσαρής : «Με την συμπαράσταση Σαββίδη για Ευρώπη»

Κατσαρής : «Με την συμπαράσταση Σαββίδη για Ευρώπη»

Να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη έθεσε ως επόμενο στόχο του Δικέφαλου του Βορρά ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής υπογραμμίζοντας πως η ομάδα έχει την συμπαράσταση του Ιβάν Σαββίδη…

Η κατάκτηση του τίτλου για τρεις συνεχόμενες χρονιές αναβάζει τον πήχη στον ΠΑΟΚ που πλέον κοιτά το κάτι παραπάνω.

Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής ο οποίος στο περιθώριο της «ασπρόμαυρης» φιέστας στο PAOK Sports Arena δήλωσε «Μιλώντας εκ του αποτελέσματος κάτι έκανα και εγώ. Αν δεν είχαμε αυτά τα αποτελέσματα θα σήμαινε ότι κάπου έκανα λάθος. Το καλό τρίτωσε. Ξεκινάει μια νέα τριετία με μεγαλύτερους στόχους. Τρία πρωταθλήματα είναι αρκετά για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη. Έχουμε τη συμπαράσταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη».

Όσο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος υπογράμμισε «Είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε αντιξοότητες. Γι’ αυτό έχει μεγαλύτερη αξία ο φετινός τίτλος. Το πετύχαμε με την ΠΑΟΚτσίδικη ψυχή. Είναι ιδιαίτερος ο τίτλος γιατί το κατακτήσαμε μέσα στην έδρα του αντιπάλου, Ενός αντιπάλου που όλοι έλεγαν ότι θα κατακτήσει τον τίτλο περπατώντας».

Η φετινή χρονιά ήταν ένα στοίχημα για όλους καθώς πέρασε από πολλά κύματα και δοκιμασίες με τραυματισμούς, αποδεσμεύσεις και αρκετή αμφισβήτηση. Ο Θανάσης Κατσαρής απαντώντας για το τι του δίδαξε η φετινή σεζόν απάντησε με νόημα… «Ποτέ μη λες ποτε».