Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κατσιούρας : «Η καλύτερη χρονιάς μας»

Κατσιούρας : «Η καλύτερη χρονιάς μας»

Η χρονιά για τις «ερυθρόλευκες» ολοκληρώθηκε στο Ρέντη με  πανηγυρισμούς και χαμόγελα για την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου νταμπλ της ιστορία τους. Μια δικαίωση για όλους και κυρίως για τον τιμ μάνατζερ και «ψυχή» του Ολυμπιακού Νίκο Κατσιούρα που μίλησε στο Volleyplanet για την πετυχημένη χρονιά αλλά και το «μυστικό» της ομάδας…

Οι τίτλοι τέλους για τον Ολυμπιακό έπεσαν στο Ρέντη με πανηγυρικό τρόπο, αφού η «ερυθρόλευκη» φιέστα πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα βρίσκοντας τους πάντες μια αγκαλιά.

Ένα νταμπλ δικαίωσης για όσους πίστεψαν στην ομάδα και όλο το χρόνο αποτέλεσαν τους αφανείς ήρωες της ομάδας.

Ο Νίκος Κατσιούρας εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάληξη της χρονιάς δήλωσε  «Είναι πολύ σημαντικό ότι για 5η συνεχόμενη χρονιά έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε και τους 2 τίτλους στην Ελλάδα. Μπορεί να ακούγεται εύκολο αλλά δεν θα το έλεγα πως είναι και εύκολο , διότι συνεχόμενα Κύπελλα μπορεί να κερδίσει κάποιος, αλλά να κερδίζει και τους δύο τίτλους για πέντε συνεχόμενα χρόνια δεν είναι και το ποιο εύκολο. Ιδίως  όταν αυτό τη φετινή χρονιά συνδυάστηκε και με την συμμετοχή στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Νομίζω είναι η καλύτερη μας χρονιά  τα τελευταία 7 χρόνια, από την στιγμή που ξεκινήσαμε τα τρόπαια το 2011 στον τελικό της Σάμου. Ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε εδώ για ένα 6ο συνεχόμενο νταμπλ και γιατί όχι με μια ακόμη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό τελικό αυτή τη φορά και με μία κατάκτηση».

Τα «ερυθρόλευκα μυστικά»

Στον αθλητισμό λένε πως δεν υπάρχουν μυστικά, ωστόσο στον φετινό Ολυμπιακό ή καλύτερα τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών είναι η καλή δουλειά που γίνεται και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Νίκος Κατσούρας μίλησε για τα «μυστικά» των «ερυθρολεύκων» υπογραμμίζοντας «Τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο φαίνονται από αυτά που γίνονται πίσω και εκτός γηπέδου. Σίγουρα έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Υπάρχουν αθλήτριες που είναι 4-5 και 6 χρόνια μαζί, υπάρχει ένας προπονητής ο οποίος έχει δέσει πάρα πολύ με την ομάδα και την έχει βελτιώσει. Είμαστε όλοι αγαπημένοι μεταξύ μας, οπότε αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο».

Εχθρός του καλού, το καλύτερο

Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει και η διοίκηση του Ερασιτέχνη που όπως τόνισε και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας κάνει τα πάντα για το καλύτερο και πλέον στόχο όλων είναι το κάτι καλύτερο της επόμενης χρονιάς.

«Σίγουρα η διοίκηση στηρίζει όλο αυτό το εγχείρημα γιατί κάθε χρόνο κοιτάζει να κάνει τον Ολυμπιακό ένα κλικ καλύτερο από την προηγούμενη σεζόν. Δεν εφησυχαζόμαστε ότι έχουμε κατακτήσει 5 συνεχόμενα νταμπλ» δήλωσε ο Νίκος Κατσιούρας για να συμπληρώσει «Για εμάς θεωρούμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε το 6ο, άρα πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο για του χρόνου.  Εχθρός του καλού το καλύτερο. Δεν είναι πάντα εύκολο να τα καταφέρνεις, αλλά εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχουμε».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...