Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κατσιούρας : «Συγχαρητήρια στον Καραμπέτσο και την ΕΟΠΕ»

Κατσιούρας : «Συγχαρητήρια στον Καραμπέτσο και την ΕΟΠΕ»

Επίθεση κατά της Ομοσπονδίας και του προέδρου της Γιώργου Καραμπέτσου εξαπέλυσε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Κατσιούρας μετά την ήττα από την Σαντορίνη και τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Την «έκρηξη» του τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Νίκου Κατσιούρα, προκάλεσε ο αποκλεισμός της ομάδας από την συνέχεια του Κυπέλλου γυναικών.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ο «ισχυρός άνδρας» του γυναικείου τμήματος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς ξένες στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και την κλήρωση που οδήγησε ουσιαστικά στο «βαρύ» αγωνιστικό πρόγραμμα που είχαν οι «ερυθρόλευκες» στην διοργάνωση.

«Ακόμα και έτσι φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό, χωρίς έξι βασικές και χωρίς ξένες αφού μας στέρησαν τη δυνατότητα να τις αντικαταστήσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Με μια κλήρωση απόλυτα στα μέτρα τους η οποία πραγματοποιήθηκε με διαδικασίες καθόλου διαφανείς, μας έβαλαν να παίξουμε σε μια εβδομάδα τρία παιχνίδια με χαρακτήρα τελικού, ύστερα από πολύμηνη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, την ώρα που κάποιοι έφτασαν ως εδώ παίζοντας κυριολεκτικά τα μήλα» δήλωσε ο Νίκος Κατσιούρας και συμπλήρωσε  «Συγχαρητήρια στον κ. Καραμπέτσο και την ΕΟΠΕ. Είναι ξεκάθαρο ότι ολοκληρώνεται το έργο το οποίο βλέπουμε να εξελίσσεται με τον τρόπο που ήθελαν οι εμπνευστές του».

Όσο για την ομάδα του ανέφερε «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες για να φτάσουν ως εδώ. Απέδειξαν το μέταλλο και το χαρακτήρα αυτής της ομάδας, αλλά τα εμπόδια που κλήθηκαν να ξεπεράσουν ήταν ανυπέρβλητα».