Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καββαδία: «Η μεγαλύτερη νίκη που έχω νιώσει»

Καββαδία: «Η μεγαλύτερη νίκη που έχω νιώσει»

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η κεντρικός του Παναθηναϊκού Αγγελική Καββαδία πήρε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε, αυτό της νίκης επί του Ολυμπιακού μέσα στου Ρέντη.

Η ταλαντούχα «πράσινη» βρίσκεται στην ομάδα από τη σεζόν 2012-13 και τότε είχε πανηγυρίσει ακόμα μια φορά νίκη επί του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτή ήταν εντός έδρας στην Κυψέλη αλλά ήταν αλλιώς…

Λίγες ώρες μετά το θετικό αποτέλεσμα, όταν οι παλμοί… έπεσαν η «πύργος» του Παναθηναϊκού μίλησε στο Volleyplanet, σχολιάζοντας: «Είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχω νιώσει ως παίχτρια του Παναθηναϊκού μέσα στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου μας. Αισθάνομαι πανευτυχής που συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια της ομάδας», αφιερώνοντας τη νίκη: «Στην ομάδα μου και στην οικογένειά μου που πάντα με στηρίζουν».

«Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Η Καββαδία δε φαίνεται να εφησυχάζει με την «καθαρή» νίκη αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαστε ακόμα στην αρχή και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Η σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει ήδη για τις παίκτριες του Ρούση στην 6η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ με την μπλοκέρ των «πρασίνων» να δηλώνει: « Έχουμε ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή εντός έδρας αυτή τη φορά. Θα πρέπει να μειώσουμε στο ελάχιστο τα λάθη μας για να πάρουμε ακόμα ένα επιτυχές αποτέλεσμα».