Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καββαδία: «Στόχος μας η κορυφή»

Καββαδία: «Στόχος μας η κορυφή»

Η προσκεκλημένη του Παντελή Λώλη στην εκπομπή των καναλιών Νovasports “Στο Φιλέ”, Αγγελική Καββαδία μίλησε μεταξύ άλλων για την προσπάθεια που καταβάλλει η ίδια και η ομάδα της να επιστρέψουν στην κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και την σημαντική συμβολή του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Καββαδία

Για το άγχος της νίκης: «Εγώ προσωπικά δεν αγχώνομαι γι’ αυτό. όποτε παίζω νιώθω ότι δίνω ότι μπορώ και δεν κοιτάζω τον αντίπαλο. Δίνω το 100% πάντα ως Αγγελική Καββαδία».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Η παρουσία του κόσμου στηρίζει την ομάδα. Όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί, μας είχαν αγκαλιάσει. Οι φωνές η ατμόσφαιρα ήταν λες και ήταν δίπλα μας. Ήταν καταπληκτικό. Ήταν τόσο δυνατά η φωνή που ήταν λες και είχα βάλει ακουστικά και με στήριζαν. Ευχαριστιέμαι να παίζω στην Κυψέλη, την Κυριακή έμοιαζε σαν να παίζαμε στην Λεωφόρο».

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό: «Η νίκη μας άγχωσε λίγο για το ματς με ΑΕΚ. Αλλά μετά αυτό έγινε δύναμη για τη νίκη και την εμφάνιση. Η νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Ρέντη ανεβάζει τις προσδοκίες σε παίκτριες και κόσμο. Θα πρέπει να δίνουμε όπως και κάνουμε πλέον το 100%. Θεωρώ ότι ξεκινάμε δυναμικά και ο στόχος είναι να φτάσουμε στην κορυφή. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πλέον την δυνατότητα. Πάντα στο τέλος βέβαια κρίνονται όλα αλλά η καθεμιά ξεχωριστά έχουμε δέσει ως ομάδα».

Για τα ινδάλματά της: «Όταν ήμουν στον Ηρακλή Κηφισιάς μου άρεσε πολύ το στυλ παιχνιδιού της Μαρίσα Φερνάντεζ. Επίσης θαύμαζα την Μαρία Χατζηνικολάου.

Για το καλύτερο στοιχείο της: «Στο παιχνίδι μου αρέσει περισσότερο το μπλοκ. Χαίρομαι περισσότερο όταν παίρνω πόντο από μπλοκ παρά από επίθεση».

Για τον Ηρακλή Κηφισιάς: «Η ομάδα έχει δώσει πολλές αθλήτριες στο ελληνικό βόλεϊ όπως η Γιώτα, η Διώτη, η Λαμπρούση, η Ιβάνοβα, η Νομικού. Είναι μεγάλη η παραγωγή. Για τον προπονητή της και τη δουλειά του: Θεωρώ πως κάθε προπονητής θα τονίσει τα λάθη του αθλητή ώστε να τα διορθώσει. Πιστεύω ότι ο κ. Ρούσης μας βοηθά όλες στο καλύτερο δυνατό που μπορεί για να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά. Έχω μάθει να είμαι προσηλωμένη σε ότι ζητά να ακολουθήσω όσο μπορώ τις τεχνικές οδηγίες του. Ότι κάνεις στην προπόνηση θα σου βγει στον αγώνα. Βέβαια δεν είναι εύκολο πάντα κάθε μέρα να δίνεις το 100%. ξεκινάς σιγά, σιγά και προσδοκάς στο τέλος της εβδομάδας να δίνεις το 100%».