Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καββαδία: «Eίμαστε πολύ δεμένες» (vid.)

Καββαδία: «Eίμαστε πολύ δεμένες» (vid.)

Ακόμη μία εντυπωσιακή… μεταμόρφωση πραγματοποιήθηκε στο ‘Ioannis hair & beauty team’ με την Αγγελική Καββαδία να παίρνει την σκυτάλη.

Η διεθνής κεντρική του Παναθηναϊκού είχε αναδειχθεί MVP της 6ης αγωνιστικής μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και απόλαυσε την ξεχωριστή εμπειρία των μοναδικών υπηρεσιών που προσφέρει το ‘Ioannis hair & beauty team’ μιλώντας παράλληλα για την εντυπωσιακή πορεία του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας.

Για το ματς που αναδείχτηκε MVP η μπλοκέρ του Παναθηναϊκού είπε: «Το παιχνίδι που κερδίσαμε 3-1 με την ΑΕΚ. Προσπάθησα να δώσω το 100%  και εγώ και όλα τα κορίτσια. Μας στήριξε πάρα πολύ ο κόσμος. Ήταν μια σημαντική νίκη βαθμολογικά και ψυχολογίας και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι» ενώ τόνισε: «Περνάμε καταπληκτικά και είμαστε πολύ δεμένες» .

Δείτε εδώ τη μεταμόρφωση από το επίσημο κανάλι της ΕΟΠΕ στο Youtube:

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...