ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καζάζης : «Έτοιμοι για το τρόπαιο»

Καζάζης : «Έτοιμοι για το τρόπαιο»

Ικανοποιημένος από την πρόκριση και τη νίκη εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καζάζης λίγο μετά τον νικηφόρο αγώνα κόντρα στην Κηφισιά, ενώ από την άλλη ο Κώστας Αρσενιάδης αναφέρθηκε στην χαμένη ευκαιρία του πρώτου σετ και την υπέρβαση των «κυανολεύκων».

Ο ημιτελικός της Ερμούπολης είχε νικητή τον Ολυμπιακό ο οποίος αφού μπόρεσε να… επιβιώσει από το πρώτο σετ στο τέλος δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη και να δώσει ραντεβού με τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Ο Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στον ημιτελικό υπογράμμισε «Είχα πει και την Παρασκευή πως ο ημιτελικός θα ήταν ένας άλλος αγώνας. Το πρώτο σετ περιμέναμε  πως η Κηφισιά θα έμπαινε καλά γιατί είχε και την ψυχολογία υπέρ της, όμως καταφέραμε και το πήραμε και μετά είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα και πήραμε καθαρά την πρόκριση στον τελικό»

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ «Είναι ο τελικός των τελικών. Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και πιστεύω πως θα γίνει ένας σκληρός τελικός με δύο εξαιρετικές ομάδες. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν έμπειρους παίκτες και πιστεύω πως αυτός που θα το θέλει περισσότερο θα καταφέρει να πάρει το κύπελλο. Θεωρώ πως η ομάδα μου είναι έτοιμη και θα κατακτήσει το τρόπαιο»

Για την εμπειρία του Ολυμπιακού σε τελικούς και κατακτήσεις τροπαίων ο Δημήτρης Καζάζης υπογράμμισε «Είμαστε μια έμπειρη ομάδα, όμως όταν και ο ΠΑΟΚ έχει Κουρνέτα, Γκόμεζ, Σαφράνοβιτς και τα υπόλοιπα παιδιά νομίζω πως είναι έμπειρη ομάδα. Νομίζω θα φανεί ποιος είναι περισσότερο αποφασισμένος και ποιος το θέλει περισσότερο. Η εμπειρία υπάρχει και στις δύο ομάδες και νομίζω πως το θέλω θα είναι ένας βασικός παράγοντας για τη νίκη».

Για το αν υπάρχει περιθώρια αιφνιδιασμού στις δύο ομάδες ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε «Δεν νομίζω. Γνωριζόμαστε καλά οι δύο ομάδες. Ξέρουμε τα καλά τους, ξέρουν τα καλά μας θα προσπαθήσουμε να τα σταματήσουμε, το ίδιο και εκείνοι και όποιος το καταφέρει θα πάρει το Κύπελλο».

Αρσενιάδης : Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω

Εκ διαμέτρου αντίθετα ήταν τα συναισθήματα του Κώστα Αρσενιάδη τονίζοντας «Νομίζω για εμάς το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο σετ. Το πρώτο σετ το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Ήμασταν μπροστά και κάναμε  3 λάθη μετά το 25. Δεν έπαιξε ο Ολυμπιακός και πήρε το σετ. Εκεί νιώσαμε αδυναμία. Ότι ίσως να μην μπορούμε. Κακώς το νιώσαμε γιατί και στο τελευταίο σετ ήταν στο 16-16 και θέλαμε μια ατομική ενέργεια, μια καλή φάση. Βγάζαμε την άμυνα δεν τελειώναμε την μπάλα, κάναμε καλό σερβία χάναμε εύκολα την φάση. Μας έλειψαν οι φάσεις που σε κάνουν να πιστεύεις στο κάτι παραπάνω απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή και δυνοτέρη από εμάς, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει το όνειρο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εγώ θα δώσω συγχαρητήρια και στην δική μου ομάδα γιατί έχει κάνει την υπέρβαση και φθάνουμε να χάνουμε τον ημιτελικό του Κυπέλλου και νιώθουμε στεναχωρημένοι. Έχουμε κάνει βήματα αλλά θέλουμε το κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω αν μπορούμε αλλά θέλουμε και θα το προσπαθούμε συνεχώς».