Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καζάζης: «Να βρούμε γρήγορα τον αγωνιστικό ρυθμό μας»

Καζάζης: «Να βρούμε γρήγορα τον αγωνιστικό ρυθμό μας»

Ενόψει της επανέναρξης της Volleyleague, με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Φοίνικα Σύρου την Παρασκευή (15/1, 20:00, ΕΡΤ), για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, λέγοντας πως πρέπει να βρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

«Μετά από την διακοπή επιστρέφουμε επιτέλους σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Μέσα σε σύντομο διάστημα θα πρέπει να παίξουμε πολλά παιχνίδια και στόχος μας είναι να βρούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τον αγωνιστικό ρυθμό μας. Θα χρειαστεί να κάνουμε την καλύτερη διαχείριση και να έχουμε κέρδος σε κάθε παιχνίδι.

Ξεκινάμε με ένα αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και σίγουρα θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και περιμένω να είναι ένα σκληρός αγώνας. Η ομάδα μου έχει πάντα σαν στόχο την νίκη και θέλουμε να είμαστε μέσα σε όλες της διοργανώσεις.

Εύχομαι να μην υπάρξει άλλη διακοπή και να ολοκληρώσουμε αυτή την χρόνια μέχρι το τέλος και πιστεύω αυτός που θα διαχειριστεί καλύτερα και θα σταθεί και τυχερός σε αυτήν την διάρκεια θα τα καταφέρει. Από τότε που επιστρέψαμε προσπαθούμε κάθε μέρα ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα τα καταφέρουν. Εύχομαι καλή  αρχή και όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το άθλημα μας που τόσο το έχει ανάγκη».