Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καζάζης: «Ο Παναθηναϊκός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά εμείς η Μάντσεστερ Σίτι»

Καζάζης: «Ο Παναθηναϊκός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά εμείς η Μάντσεστερ Σίτι»

Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκαν μετά τη λήξη του ντέρμπι αιωνίων, ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης και ο αρχηγός των ‘ερυθρολεύκων’ Κώστας Στιβαχτής.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πάντα. Με εξαίρεση το τρίτο σετ κυριαρχήσαμε. Ουσιαστικά μόνο η Σύρος μας απειλεί. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί μέχρι να πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα», επισήμανε ο κόουτς των Πειραιωτών Δ.Καζάζης ο οποίος δεν ξέχασε τη δήλωση του  συναδέλφου του και αντίπαλου προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλου την προηγούμενη αγωνιστική, σχολιάζοντας: «Ο Παναθηναϊκός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά εμείς είμαστε η Μάντσεστερ Σίτι». Αμφότεροι πάντως στο pregame μιλούσαν μόνο για την περιπέτεια της υγείας τους από τον κορονοϊό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής ανέφερε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα λίγο περίεργα και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και σήμερα. Ποιοτικά δεν θεωρώ ότι τόσο πολύ καλό, είχε την ένταση των δυο ομάδων. Δεν ξέρω αν η νίκη μας κάνει φαβορί αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην σκεφτόμαστε ότι έχουμε προβάδισμα. Γιατί αν σκεφτείς ότι είσαι πολύ μπροστά καμιά φορά αποπροσανατολίζεσαι από τον στόχο σου. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, όπως και τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να παίζω. Προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση και γενικά να διατηρηθώ όσο πιο καλά γίνεται. Γιατί αυτό είναι ένα μεγάλο μυστικό, όταν φτάνουν παίκτες  σε πολύ μεγάλη ηλικία συνεχίζουν να παίζουν. Προσπαθείς να κάνεις όσο πιο καλή ζωή γίνεται και να δουλεύεις όσο πιο σκληρά στο γήπεδο, γιατί αν δουλεύεις πάρα πολύ, κάποια στιγμή θα ανταμειφθείς».